Svia Gallery: Fehér-ezüst festmény

Svia Gallery: Fehér-ezüst festmény
3 db 55 x 55 cm
EGYEDI MÉRETBEN ÉS SZÍNBEN IS RENDELHETŐ.

Természet ihlette festmény

Egyedi technikával készült, három darabból álló festmény, melynek különlegességét a matt és a fényes felületek váltakozása adja. A képek fehér és ezüst színben készültek, de bármely az Ön lakásába illő színekkel is van lehetőség hasonló kép rendelésére. Nemcsak a színek, hanem a méretek is változatathatók, így az Ön otthonába legjobban illeszkedő festményt választahatja ki nálunk.

Igény esetén, személyes konzultáció is lehetséges a festőnővel.

Amennyiben festményt szeretne rendelni

  • Kérjen árat az Önnek megfelelő méretben és színben elkészített festményre, telefonon (30 249-4496) vagy e-mailen keresztül!
  • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg a jelenleg kiállított festményeket!
  • Kérjen személyes találkozót a festőnövel az üzletünkben!

Tekintse meg ülőgarnitúráinkat, székeinket és asztalainkat, dísztárgyainkat és lámpáinkat is!

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.