HOOL konzolasztal

Hool konzolasztal – egyedi tervezésű termékünk, amely egyedi méretben és színben rendelhető termék.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Hool konzolasztal termékjellemzői

A Hool konzolasztal fafurnéros anyagból készül. A fafurnér bükk vagy tölgy anyagú, de a faanyagok többféle páccal is színezhetők. Vásárlóink leggyakrabban a képen is látható sötét dió színben választják, de rendelhető wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, mahagóni és natúr szín. A termék egyedi színben is rendelhető, és már meglévő bútorokhoz is tudjuk igazítani a pác színét, így még jobban megteremthető az egységes összhang a lakásban.

A Hool konzolasztal méretei: lábai 10 x 10 cm vastagságúak. Az asztal lapja 10 cm vastag. Az asztallap mérete alap változatban 45 x 45 cm, de ettől eltérő is lehet. Az asztal magassága 60 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani.

Az egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkezőasztalt és dohányzóasztalt is ajánlani. A Hool étkezőasztal is 10 x 10 cm-es lábakkal és 10 cm vastag asztallappal készül.

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Hool konzolasztal méretei: lábai 10 x 10 cm vastagságúak. Az asztal lapja 10 cm vastag. Az asztallap mérete alap változatban 45 x 45 cm, de ettől eltérő is lehet. Az asztal magassága 60 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Visszahívást kér:

Hírlevél feliratkozás:

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?