ADA Turnin relaxfotel

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Turnin relaxfotel különlegességét a motoros elemrészek adják. Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót, a fotel fej, hát és a láb része is külön állítható, különböző dőlésszögekbe helyezhető. A motoros funkciónak két változata van: választhat akkumulátorost vagy 220-ba köthető, konnektoros áramforrásút.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Turnin relaxfotel nem csak kényelmében szabható személyre, de dizájnjában is.

Az ADA Turnin relaxfotel különlegességét a motoros elemrészek adják. Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót, a fotel fej, hát és a láb része is külön állítható, különböző dőlésszögekbe helyezhető. A motoros funkciónak két változata van: választhat akkumulátorost vagy 220-ba köthető, konnektoros áramforrásút. Az állítható részek mozgatása ugyan motorral történik, de ha Ön azt szeretné, hogy ez inkább manuálisan elvégezhető legyen, kérheti a fotelt motor nélküli változatban is.

A maximális kényelem elérése céljából a fotel ülőfelületének keménységét is változtathatja. Az ülőfelület alapból RG40-es puha hideghabból készült, de ha Ön inkább keményebb felületen szeret ülni, választhat a fotelbe RG50-es hideghabot is.

A dizájn tekintetében rengeteg választási lehetősége van. Mivel a háttámla széles és magas, így viszonylag nagy hangsúlyt kap, fontos, hogy milyen a megjelenése. Éppen ezért a háttámlát kérheti hosszában vagy keresztben futó, az egybefüggő felületet több részre osztó varrással is. A fotelt szövet és bőr kárpitozással is kérheti, mellesleg több száz fajta szövet és szín közül választhat. A karfa alsó részét extra fa (tölgy vagy bükk) betét díszíti. A lábszerkezet esetében is több opcióból választhat, a fotelt kérheti csillag lábbal vagy tányértalppal, króm vagy fekete színben. Ezen felül, a karfa oldala mellett, még a lábak esetében is lehetséges a famintázat megjelenése.

Az ADA Turnin relaxfotel három, egymástól minimálisan eltérő – S, M és L – méretben kapható. Üzletünkben az L méretű van kiállítva, melyet személyesen is ki tud próbálni.

Ha kérdése akadt a termékkel kapcsolatban, illetve részletesebb információkat szeretne kérni, keressen minket elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradjon le!

Termék galéria

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?