Alabama franciaágy ágyneműtartóval

452 200 Ft

A feltüntetett ár a II. kategóriás kárpittal, ágyneműtartóval és beépített ágyráccsal értendő 160*200 cm-es méretben, kis fejvéggel.

Az Alabama franciaágy leggyakrabban rendelt méretei: 140*200 cm, 160*200 cm, 180*200 cm, 200*200 cm.  Ezen felül egyedi méretben is rendelhető. A fejvégre kárpitozott éjjeli szekrény is kivitelezhető. A franciaágy fejtámlája lehet pont olyan széles mint az ágykeret, vagy lehet hosszított, ami az ágykereten túl lóg. Több 100 szövet közül lehet választani.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Alabama franciaágy a letisztult vonalak és a szögletes formák kedvelői számára lehet ideális választás. A háttámlája négy kényelmes, steppeléssel elválasztott vízszintes, redőnyszerű csíkból áll, amelyről már messziről is láthatjuk a magas komfortfokozatot. Egy lustálkodós reggelen, nekidőlve a háttámlának, kényelmesen felkészülhet az Ön előtt álló napra.

Az ágyak fejvége alapvetően akkora, mint az ágykeret, de kérésre hosszított verzió is kérhető a termékből, ami akár éjjeliszekrény szélességig is elérhet.

Az Alabama franciaágy mellé stílusban megegyezően kárpitozott éjjeliszekrényt is kínálunk, ami lehet egy vagy kétfiókos kivitelű is. Az ágyhoz rendelhető fejvégre szerelhető éjjeliszekrény is, ami a hosszított fejtámlával különösen jól mutat. Az Alabama ágynál is van lehetőség egyedi, magasabb vagy még szélesebb háttámla kérésére. Erre, kérésre, egyedileg tudunk árat adni.

Az Alabama franciaágy ágyneműtartójának felnyitását gázrugós teleszkóp segíti. Belül nagy tárhelyet kapunk az ágynemű számára, de akár mást is tárolhatunk benne. Az ágyban egy fémszerkezetű, merev ágyrács kapott helyet, ami mellé már csak egy matracot kell választani. Szerencsére üzletünkben sok remek matrac között válogathat bárki. Bár a matrac határozza meg az ágy méretét, e termék esetében egyéni igényeknek is eleget tudunk tenni.

A franciaágy kárpitozása több százféle lehet. Kérheti matt, bársonyos és fényes felületű anyaggal is. A strukturált és sima felületek mellett textilbőrt is választhat, aminek nagy előnye a könnyű vizes tisztítás.

Az ágyhoz tartozó szín- és anyagválasztékot a mintakollekciónkban bárki meg tudja tekinteni. Az ágyhoz stílusban illő díszpárnák és ágytakarók kiválasztásában kollégáink segítenek Önnek.

Az Alabama franciaágy mellé választhat lámpát, vagy tv-állványt, de egyéb dísztárgyakat is. Több információért látogassa meg Facebook oldalunkat vagy Instagram oldalunkat!

MÉRETTÁBLÁZAT

A méretek megadásakor a matrac méretét vesszük alapnak. 160 x 200 és 180 x 200 cm a leggyakrabban rendelt méret, de egyedi méretben is kérhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?