Dalma franciaágy ágyneműtartóval

472 400 Ft

A feltüntetett ár II. kategóriás kárpittal, ágyneműtartóval és beépített ágyráccsal értendő 160*200 cm-es méretben.

A Dalma franciaágy leggyakrabban rendelt méretei: 140*200 cm, 160*200 cm, 180*200 cm, 200*200 cm.  Ezen felül egyedi méretben is rendelhető. A fejvégre kárpitozott éjjeli szekrény is kivitelezhető. Több 100 szövet közül lehet választani.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Dalma franciaágy puhán kárpitozott fejtámláján különleges egymásba forduló ötszögek mintáját láthatjuk. Sokak szerint ez a középkori templomok gótikus üvegablakait idézi meg, ami rendkívül elegáns és kifinomult hatást kelt a lakásban.

Ha valakinek ebből a látványos fejtámlából nem elég az alapszélesség, az akár rendelhet hosszított verziót is. Ehhez tökéletesen passzol egy ágyrácsra felszerelhető éjjeliszekrény, amiből kérhető megegyező kárpitozású is.

Az ágyneműtartó felnyitását gázrugós teleszkóp segíti. Az ágyban egy fémszerkezetű, masszív ágyrács kapott helyet, ami mellé már csak egy matracot kell választani. Szerencsére üzletünkben sok remek matrac között válogathat.

A Dalma franciaágy is tökéletesen személyre szabható a temérdek kárpitozási lehetőség miatt. Több százféle kárpitozás érhető el strukturált és sima verzióban is. A felület lehet matt, bársonyos és fényes is. A legtöbb típus könnyedén tisztítható vízzel is.

Franciaágy választásnál gyakran ütközhetünk nehézségekbe. Sok-sok kérdés merül fel egy új ágy kiválasztásával kapcsolatban, de leggyakrabban azzal a problémával találkozunk, hogy a hálószoba mérete kicsi, így egy kisebb méretű ágykeretet lehet csak betenni. Szerencsére a Dalma franciaágy választható méretekkel rendelkezi, de ahogy feljebb olvashatta az ágy fejtámlája is választható szélességű és magasságú. Ha bármilyen más kérdése merülne fel, bátran keresse kollégáinkat.

Az ágyainkhoz választhat üzletünkben szőnyeget, szekrényt vagy tv-állványt, sőt az ágy stílusához illő díszpárnákat és ágytakarót is. A kiválasztásban kérheti kollégáink segítségét is.

Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A méretek megadásakor a matrac méretét vesszük alapnak. 160 x 200 és 180 x 200 cm a leggyakrabban rendelt méret, de egyedi méretben is kérhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?