MÁLTA SZÉK ÉS KARSZÉK, POWER ASZTAL

Power étkezőasztal és Málta szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Power étkezőasztal tökéletes párja a Málta szék

A Power savmart üveges étkezőasztal egyedi más üzletben nem kapható termékünk. Neve jól jellemzi formavilágát, markáns, de mégis elegáns. A masszív lábakat jól ellensúlyozza a 12 mm-es üveg asztallap. Ez kérhető savmart és “sima” változatban is Maga az asztal váza fafurnéros anyagból készül. A legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgyfa furnér. Felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal, ezt inkább natúran lakkozva szokás kérni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már meglévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal. Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. Standard méretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, az összhang kedvéért.

Asztal és szék összhangja a lakásban

Érdekes variációt alkot a Power asztal és Málta szék vagy karszék együtt, az egyik legkedveltebb karszéktípus, aminek kar nélküli változata is jól megfér az összeállításban – ahogyan ez a képen is látható. Az üzletben is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választani. A Málta karszék méretei: 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagasság, ülésmélysége 65 cm. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét, érdemes elidőzni az anyagminták felett, bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak, az adott trend-színeken kívül.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

 • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
 • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
 • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?