Sowa fehér karosszék 863952

136 800 Ft

A Sowa fehér karosszék nem csak stílusos, de kényelmes is. Az ülés íve, mélyítése a tökéletes elhelyezkedést biztosítja, a kartámlák pedig gondoskodnak arról, hogy gerincünk mellett karjainkat is pihentessük.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Sowa fehér karosszék a bútorokban megjelenő minimalizmus egyik tökéletes példája.

Míg egyes esetekben a stílus a mintákban és a különleges színkombinációkban rejlik, addig más megjelenés az egyszerűsége mellett nagyszerű. A minimalizmus legfőbb ismertetőjele, hogy nemcsak a formai kialakításban jelenik meg az egyszerűség, hanem színárnyalatokban is. A fehér, a pasztellszínek és a fekete azok az árnyalatok, melyek leginkább tükrözik a letisztult eleganciát. A Sowa fehér karosszék anyaga is különleges. Kárpitozása egy szatén, poliészter anyag, ami a rendkívül dekoratív varrással egészül ki. Lábai a fekete szín kontrasztjával kellően domináns, a két szín kiemeli egymást.

A Sowa fehér karosszék nem csak stílusos, de kényelmes is. Az ülés íve, mélyítése a tökéletes elhelyezkedést biztosítja, a kartámlák pedig gondoskodnak arról, hogy gerincünk mellett karjainkat is pihentessük. Párnázása is olyan rétegelt lemezekből álló habbal készült, mely által hosszú órák után is garantált a komfortos kényelem. Az ülés alatt ívelt váz biztonságot ad, a megfelelő dőlésszögben kialakított lábakkal együtt.

A Sowa fehér karosszék magassága 86 cm, ülésmélysége 62 cm, szélessége 67 cm, súlya pedig 8,5 kg. Ennél fogva karosszék ideális választás például étkezőkbe, ahol még az ebéd is finomabb. Az egyszerű és letisztult stílusnak köszönhetően számos környezetben jól mutat. Anyagára fokozottan ügyeljünk és kíméljük! A szövet felületét ajánlott szárazon tisztítani!

Szeretnénk minden ízlésnek eleget tenni, ezért üzletünkben és weboldalunkon egyaránt széles választékot biztosítunk vásárlóink számára. Sowa karosszékünk elérhető bézs színben is! Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra lenne szüksége, keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, illetve keressen minket elérhetőségeink egyikén a részletesebb információkért!

MÉRETTÁBLÁZAT

A karosszék magassága 86 cm, ülésének szélessége 67 cm, ülésmélysége 62 cm.

ülésmagasság: 43,0 cm
ülésszélesség: 42,0 cm
ülésmélység: 45,0 cm
háttámla szélesség: 44,0 cm
háttámla magasság: 46,0 cm
súly: 8,5

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?