ADA Trendline Róma kanapé funkciós karfákkal és háttámlákkal

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Róma kanapét kizárólag a Rio Design üzletben rendelhető. Az kanapé a különlegességét a háttámla állíthatóság és a karfa állíthatóságnak köszönheti. Több száz fajta színben és sok funkcióban, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Trendline Róma kanapé az egyik legkedveltebb modell Nyugat-Európában.

Hazánkban is egyre többen választják kényelme és speciális háttámlája, illetve karfája miatt. Az ADA Trendline Róma kanapé az egyik legkedveltebb modell Nyugat-Európában. Kizárólag a RIO art & design bútorstúdióban, a Max City lakberendezési üzletközpontban lehet megrendelni ezt a kanapét.

Az ADA Trendline Róma kanapé főbb tulajdonságai:

 • magas háttámlák és ülőmélység szabályozás,
 • kartámla állíthatóság,
 • ágyfunkció.

Maga a termék sarokülőgarnitúra és ebben a kanapé formában is rendelhető. (A sarokforma alapváltozatban két méretben is rendelhető.)

A kanapé háttámlája állítható. Ennek köszönhetően kétféle ülésmélység érhető el. Alap állapotában a támlának neki lehet dőlni és az kényelmesen ülést biztosít. Viszont, ha a támlát hátratoljuk, akkor akár a lábunkat is fel tudjuk húzni, vagy félig fekve is el lehet heveredni a kanapén. Az ADA Trendline Róma kanapé karfáit le és fel is lehet hajtani, mert a karfa úgy van kialakítva, hogy különböző dőlésszögbe lehet állítani. Így, ha fekszünk párnaként is használhatjuk, ha pedig ülünk, akkor kényelmes karfa. Ennek a kanapénak ez a karfa adja az egyedi sajátosságát, mivel teljesen síkba lehet hajtani. Ezáltal hatalmas sík felületet kapunk, amin aludni is lehet. De akinek még ez sem elég, az kérhet a termékbe vendégágyat is.

Egy karakteres formájú modell, varrott ülőfelülettel és háttámlával, ami egy olyan ülőgarnitúra, melynek különlegesek funkciói vannak és széles elemválasztékkal rendelhető. Az ülőgarnitúra háttámláját előre és hátra is tudjuk mozdítani. Egy mozdulattal ülőfelületenként, tudunk mélyebb és kevésbé mély ülőfelületet kialakítani. Attól függően, hogy nagyon magas vagy alacsonyabb személy használja a garnitúrát.

Széles az elemválasztéka, mert sarokülőgarnitúrát és kanapét is tudunk belőle választani, melyekhez még puffot is ajánlunk több méretben. Nyaktámasz is kérhető a háttámlákba. A kárpitozási lehetőségek pedig sokfélék, így biztosan bárki megtalálj a számára legmegfelelőbb megoldást.

Különböző keménységű ülőfelülettel választhatjuk az ülőgarnitúrát. Az alapváltozat is RG 35 hideghabbal készül, de felár ellenében RG 40 vagy 50 keménységű habot is kérhetünk. Az ADA Róma ülőgarnitúra kárpitozása sokféle lehet: bútorszövet, leather look, lemosható szövet, és bőr.

Az ADA Trendline Róma ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • 12-féle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • nyaktámasz
 • puffra plexi lap
 • állítható karfák
 • állítható ülésmélység
 • tűzött hát- és ülőfelület
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle láb

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra RG 35 hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Majd erre, legkülső rétegként, a kárpitozás következik. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének azok választhatnak a Formfit közepesen kemény ülőfelület és a Bultex kemény ülőfelület között. (Ez feláras termék.)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?