MÁLTA SZÉK ÉS KARSZÉK, POWER ASZTAL

Power étkezőasztal és Málta szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Még nincsenek kiválasztott kedvencek.

Leírás

Power étkezőasztal tökéletes párja a Málta szék

A Power savmart üveges étkezőasztal egyedi más üzletben nem kapható termékünk. Neve jól jellemzi formavilágát, markáns, de mégis elegáns. A masszív lábakat jól ellensúlyozza a 12 mm-es üveg asztallap. Ez kérhető savmart és “sima” változatban is Maga az asztal váza fafurnéros anyagból készül. A legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgyfa furnér. Felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal, ezt inkább natúran lakkozva szokás kérni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már meglévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal. Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál – mivel egyedi méretben is rendelhető – a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. Standard méretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, az összhang kedvéért.

Asztal és szék összhangja a lakásban

Érdekes variációt alkot a Power asztal és Málta szék vagy karszék együtt, az egyik legkedveltebb karszéktípus, aminek kar nélküli változata is jól megfér az összeállításban – ahogyan ez a képen is látható. Az üzletben is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választani. A Málta karszék méretei: 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagasság, ülésmélysége 65 cm. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét, érdemes elidőzni az anyagminták felett, bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak, az adott trend-színeken kívül.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

  • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
  • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
  • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?