Aurora tükör 569106

214 300 Ft

Az Aurora tükör 569106 üvegből készült kerete olyan aranyozott mintával rendelkezik, amitől a tükör úgy néz ki, mintha napsugarak törnének elő belőle. A metszett tükör stílusa ettől lesz egyedi és modern, így igazán különleges tartozéka lehet az Ön otthonának is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Szeretne bármikor úgy belenézni egy tükörbe, hogy úgy érzi, ragyog?

Az Aurora tükör akár a szó szoros értelmében is megadhatja ezt az érzést. Az üvegből készült keret ugyanis olyan aranyozott mintával rendelkezik, amitől a tükör úgy néz ki, mintha napsugarak törnének elő belőle. A metszett tükör stílusa ettől lesz egyedi és modern, így igazán különleges tartozéka lehet az Ön otthonának is.

Az Aurora tükör 569106 elsősorban olyan helyiségekben mutat igazán jól, ahol a fal színe sötétebb, mivel ez kiemeli a tükör aranyozott keretét. De tökéletes lehet a lakás bármely olyan szobájába, amit szeretnénk hangulatossá tenni egy látványos kiegészítővel.

A 80 x 120 cm méretekkel rendelkező Aurora tükör vízszintesen és függőlegesen is felfüggeszthető a falra. Függőlegesen természetesen praktikusabb, hiszen méreténél fogva a mindennapi öltözködésben is segítségünkre lehet. De, ha esztétikai szempontok alapján döntenénk, egy rövidebb fal esetében érdemes vízszintesen elhelyezni, hogy kiegyenlítsük az arányokat.

Az igazi ragyogáshoz azonban nem elég egy napsugarakra emlékeztető tükör! Tekintse meg széles választékunkat lámpákból is! Ha pedig nem csupán dekorációban, hanem a lakása teljes bebútorozásában gondolkodik, érdemes megnéznie honlapunkon például az ülőgarnitúrákat, az asztalokat és székeket, illetve az ágyakat. Ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy akár személyesen az üzletünkben! További ajánlatainkért és lakberendezési tippjeinkért pedig látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

  • Magasság: 120 cm
  • Szélesség: 80 cm
  • Vastagság: 2,6 cm
  • Súly: 22,8 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

    A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?