Makia karosszék 814516

143 600 Ft

A Makia karosszék nélkülözhetetlen, mert puha és komfortos kényelmet nyújt, mintha csak egy fotelban ülnénk. Anyaga bársony, ezáltal tapintása kellemesen puha és finom.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Makia karosszék termékünk nemcsak kényelmet ígér a konyhában és az étkezőkben, hanem elegáns, modern megjelenést is.

Egy szék fontosabb, mint gondolnánk. Egészen addig nem is feltételezzük, amíg nem ülünk huzamosabb ideig egy igazán kényelmetlen székben, karosszékben vagy fotelban. A Makia karosszék nélkülözhetetlen, mert puha és komfortos kényelmet nyújt, mintha csak egy fotelban ülnénk. Anyaga bársony, ezáltal tapintása kellemesen puha és finom. Támlája és ülése szintén puha érzést nyújt, valamint kialakítása rétegelt lemezekből álló habbal kivitelezett. Enyhén döntött hát- és kartámlája pihenteti a gerincet és a karokat egyaránt.  Lábai stabil, biztonságos támaszt garantáló fémből állnak, melyet fekete, matt festés díszít. Mérete is praktikus, mivel a Makia karosszék 94 cm magasságú, 67 cm széles, és 69 cm ülésmélységgel rendelkezik. Tisztítása szárazon történjen alapos körültekintéssel, anyaga kímélendő!

Makia karosszék termékünk világos tónusú, pasztell színével beleillik az egyedi modern bútordarabok közé, de a klasszikus vagy extravagáns enteriőrökbe is. Fekete festésű lábai is arról árulkodnak, hogy a legjobb hatást a kontrasztos, sötétebb árnyaltú bútorokkal képes nyújtani. Anyaga és színe miatt elegáns összhatást kelt a konyhában, vagy akár az ebédlőben is. A kényelmes, fotelszerű Makia karosszékben ülve még a vacsora is ízletesebb.

Törekszünk a minél szélesebb választék biztosítására, ezért keressen minket weboldalunkon és üzletünkben is! Válogasson a minden ízlést kielégítő bútoraink közül! A karosszékhez passzoló bútordarabokat is megtalálja nálunk! Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra lenne szüksége, keresse fel segítőkész munkatársainkat elérhetőségeink egyikén. Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradhasson le!

Termék galéria

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?