Orio 127011 tükör

54 500 Ft

Az Orio 127011 tükör stabil alapját egy MDF-lap képezi, ezt keretezi az arany színű keret, mely elegánssá és divatosan időtlenné teszi a terméket.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127011 tükör stabil alapját egy MDF-lap képezi, ezt keretezi az arany színű keret, mely elegánssá és divatosan időtlenné teszi a terméket.

Mivel az Orio egy hat tagból álló tükörtermékcsalád, ezért ideális választás abban az esetben ha azt szeretnénk, hogy otthonunk vagy üzletünk több helyiségében is azonos dizájnelemek, azonos stílus legyen jelen. Az Orio 127011 tükör a termékcsalád legkisebb szögletes tagja. De ezt a szögletes jelzőt sem kell szó szerint érteni, hiszen a tükör sarkai kis ívben lekerekítettek.

Az Orio termékcsaládra jellemzőek az egyszerű formák, a letisztult vonalak és a minimalista díszítettség. A tükrök szerkezeti felépítése teljes mértékben megegyezik csak a formák változnak. Ez a megoldás korántsem szűkíti le a lakberendezés lehetőségeit. A formákkal való játék hatalmas teret teremt, hiszen nem kell azonos méretű, sem azonos formájú tükröt választanunk egy hosszabb előszoba falra vagy egy étkezőbe. Ugyanez a helyzet egy üzlet berendezése esetén is. Legyen merész és válassza az eltérő formákat! Hiszen maga a tükör bármilyen enteriőrbe tökéletesen passzol, ahol az arany szín jól érzi magát.

Nézze meg további termékeinket is, válasszon magának lámpáink közül! Ha pedig termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 50 cm
 • Szélesség: 50 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 5 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?