Antica étkezőasztal (240*100 cm), Antica székekkel

Antica étkezőasztal (240*100 cm), Antica székekkel
asztal: sz: 240 cm mé: 100 cm ma: 78 cm
szék: Kifutott termék!
Szék: Kifutott termék!

Étkezőasztal, tömörfa kőris asztallappal és rozsdamentes acél lábazattal. A lap és az alapok, fehér patina kezelést kaptak a rusztikus hatás  elérésének céljából. A rozsdamentes acél oszlopok csiszoltak, polírozottak. Az asztallap vastgasága 4,5 cm.

A székek bézs szövetbevonattal, tömörfa, halvány, fehér antikolt kezelésű lábbakkal rendelkeznek. A szövetbevonat hagyományosan, kárpittisztítóval tisztítható. A kivitel kétoldalt szegecselt, 12 gombos tűzésű. A kárpitozás nem változtatható.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.