Dóra nagyobbítható asztal

Dóra nagyobbítható asztal

Dóra nagyobbítható étkezőasztal

A RIO Art & Design üzletetben a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a földszinten találhatják meg ezeket a termékeket.

Dóra étkezőasztal anyaga és méretei

Gyakran keresnek vevőink nagyobbítható étkezőasztalt üzletünkben. A Dóra jó választás, tömör bükkfa és rétegelt bükkfa anyagok kombinációjából  készül. A képen látható asztaltól eltérő pácszínekkel is lehet kérni. Közkedvelt a dió, a sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúran, pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, csak selyemfényű lakkozással.

Különleges szolgáltatásunk, hogy egyedi pácszínnel, adott bútorokhoz igazítva is lehet kérni az asztalainkat. De ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol szintén sok száz szín közül lehet választani. Az étkezőasztal könnyed hatású, szép fémpántos megoldással a lábain. Az asztalt a közepénél kettéhúzva lehet bővíteni, 40 cm-es pótlappal, ami eredetileg az asztallap alján van rögzítve.

Méretek a következők: 140 cm-ről 180 cm-re, 160 cm-ről 200 cm-re, 180 cm-ről 220 cm-re és 200 cm-ről 240 cm-re nagyobbítható. 90 cm széles 78 cm magas.

A Dóra étkezőasztalhoz sokféle szék illik. A favázas székeink színét az asztal színéhez tudjuk igazítani. Ez arra az esetre is érvényes, ha egyedi színű asztalt, széket szeretne valaki. Fémvázas széket és karszékeket is tudunk ajánlani az asztalhoz.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

  1. Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
  2. Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot, vagy hívja üzletünket.
  3. Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.

     Dorina szék Dóra asztal

Átlag: 3.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.