DÓRA NAGYOBBÍTHATÓ ASZTAL

A Dóra nagyobbítható asztal jó választás, mert tömör bükkfa és rétegelt bükkfa anyagok kombinációjából  készül. A RIO Art & Design üzletében a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a földszinten találhatja meg ezeket a termékeket.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Dóra nagyobbítható asztal anyaga és méretei

Gyakran keresnek a vevőink nagyobbítható étkezőasztalt az üzletünkben. A Dóra nagyobbítható asztal jó választás, mert tömör bükkfa és rétegelt bükkfa anyagok kombinációjából  készül. De a terméket a képen látható asztaltól eltérő pácszínekkel is lehet kérni. Közkedvelt szín még a dió, a sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúran, pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, csak selyemfényű lakkozással.

Különleges szolgáltatásunk, hogy egyedi pácszínnel, adott bútorokhoz igazítva is lehet kérni az asztalainkat. De ajánlhatunk pácokkal foglakozó céget is, ahol szintén sok száz szín közül lehet választani. A Dóra nagyobbítható asztal egy olyan étkezőasztal, ami könnyed hatású, szép fémpántos megoldással a lábain. Az asztalt a közepénél kettéhúzva lehet bővíteni egy 40 cm-es pótlappal, ami eredetileg az asztallap alján van rögzítve.

Méretek a következők: 140 cm-ről 180 cm-re, 160 cm-ről 200 cm-re, 180 cm-ről 220 cm-re és 200 cm-ről 240 cm-re nagyobbítható. 90 cm széles 78 cm magas.

A Dóra étkezőasztalhoz sokféle szék illik. A favázas székeink színét az asztal színéhez tudjuk igazítani. Ez arra az esetre is érvényes, ha egyedi színű asztalt, széket szeretne valaki. Fémvázas széket és karszékeket is tudunk ajánlani az asztalhoz.

Hogyan rendelhető meg ez az asztal és a szék?

 • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot, vagy hívja üzletünket.
 • Rendeljen az üzletünkben vagy akár e-mailen keresztül!

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

 

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek a következők: 140 cm-ről 180 cm-re, 160 cm-ről 200 cm-re, 180 cm-ről 220 cm-re és 200 cm-ről 240 cm-re nagyobbítható. 90 cm széles 78 cm magas.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?