ADA Atlanta egyedi ülőgarnitúra

ADA Atlanta egyedi ülőgarnitúra
287 x 198 cm

ADA Atlanta ülőgarnitúra egyik legújabb modellünk egyike!

ADA Atlanta ülőgarnitúra kizárólagosan a mi üzletünkben megvásárolható termék.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a földszinten RIO art & design bútorstúdióban lehet megtekinteni és kipróbálni.Az ADA 6826 ülőgarnitúra fiatalos trendi ülőgarnitúra! Légiessége és kényelme, állítható fejtámlái és egyéb funkciói már rabul ejtették Nyugat-Európa vásárlóit.


Az ADA Atlanta ülőgarnitúra tulajdonságai


Állítható fejtámaszok egyedi ülőgarnitúrához

A 6826 ülőgarnitúra széles elemválasztékú, modern formájú modell. Rendelhető két- és háromszemélyes kanapé, továbbá ülőke több méretben. A puffra plexi lap is rendelhető, így az asztalkaként is használható. Különböző méretű sarok ülőgarnitúra is választható a standard elemekből.

A sarok ülőgarnitúra esetében lehetőség van egy speciális asztalkaszerű elem beépítésére is.

Az ADA Atlanta ülőgarnitúra mélyebb ülőfelületű garnitúra, állítható háttámlákkal, ezért az átlagnál magasabb vásárlóink számára is tudjuk ajánlani ezt az ülőgarnitúrát. Az ülőgarnitúra légiessége, szép formája és kényelme az, ami miatt sokan kedvelik. Mindezek mellett vendégágy funkcióval is választhatjuk az ülőgarnitúrát.

  6826 fejtámla funkció 6826 fejtámla funkció 6826 beépített asztallal ADA 6826


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Atlanta ülőgarnitúra elemválasztéka révén, kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt tökéletes. Tudunk megfelelő méretű sarokelemet vagy kanapét ajánlani. Kanapé formában két- és háromüléses változata van, továbbá a két- és háromszemélyes kanapéhoz puffot is rendelhetünk több méretben is. Az ülőkére plexi lapot tehetünk, így dohányzóasztalként is tudjuk használni.

Különböző üléskeménységgel és különböző lábakkal lehet választani az ülőgarnitúrát. A háttámlák a fejrésznél állíthatóak, így maximális kényelmet biztosítanak. A modell nagyon közkedvelt amiatt is, hogy vendégágyat lehet bele rendelni. Széles szövet, leather look és bőrválasztékkal vásárolható.

Az ADA Atlanta ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • kanapé változat, több méretben
  • sarok változat, több méretben
  • állítható háttámlák
  • 2-féle puff
  • plexilap puffra
  • többféle választható design láb
  • 500-féle választható kárpitozás
  • bőr bevonattal is rendelhető


ADA Atlanta ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az alap minden esetben Nosag hullámrugó. Háromféle üléskomfortú hideghabbal rendelhető, mely puha kárpitvatta réteggel van fedve. A három üléskomfort különböző keménységű. A legpuhább változat RG 35 hideghab fedéssel készül. A közép keménynél RG 40, a keménynél RG 50 hideghabot alkalmaznak, ezek felár ellenében rendelhetők.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Atlanta ülőgarnitúrát!
  2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.