Szicília lábtartós L alakú kanapé

25% kedvezmény
2 hétig

A Szicília lábtartós L alakú kanapé a legújabb modellünk egyike. Az ADA bútorgyár legújabb fejlesztése! Többféle méretben, formában és szövettel rendelhető. L alakú sarok induló méret és ár: 252cm x 167 cm  1.078.600 helyett 916.800 Ft. Sok egyéb méretben is rendelhető, ezek közül a legkedveltebbek, 277 cm x 167cm, a 297cm x 212cm, 312cm x 187cm. Az L alakú kanapék  mellett, U alakú formát is tudunk kialakítani. A hagyományos  két karfás kanapét kedvelők is több méretből választhatnak.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az osztrák ADA bútorgyár új fejlesztése a Szicília lábtartós L alakú kanapé most már Magyarországon is elérhető, a bemutatótermünkben kipróbálható.

A Szicília lábtartós L alakú kanapé modellbe beépített legújabb fejlesztés az egyénileg formálható, magasított hátpárna, amely egyénileg rendelhető és a garnitúra bármely eleméhez illeszthető. A benne lévő flexibilis merevítő szerkezetnek köszönhetően nemcsak a magassága, de a dőlésszöge is állítható.

A Szicília lábtartós L alakú kanapé külső megjelenésére az egyenes vonalvezetés és a letisztult forma jellemző. Légies formáját a kecses fém lábak biztosítják. Természetesen többféle láb közül lehet választani.

Ennek a lábtartós L alakú kanapénak a megjelenése első ránézésre is a párnás, puha kényelmet sugározza, ezért kárpitozása laza, de tűzésekkel rögzített. Remekül harmonizál a divatos trendekkel a boho chic-től a modern életmódig. Kemény alapokon nyugvó, de mégis puha, rugalmas üléskomfortú L alakú garnitúra. Az extra puha párnázott hátpárnák különleges kényelmet biztosítanak.

Bár ebbe a modellbe vendégágy nem kérhető, a kényelmes alvást mégis meg lehet oldani. Ehhez nem kell más csak a hátpárnák eltávolítása. Mivel a hátpárnák elvehetők, így egy-két ember is jól tud aludni az ülőgarnitúrán.

Belső szerkezete stabil. A tömörfa szerkezetre feszített, acélból készült NOSAG hullámrugók adják a vázat. Erre egy magas pontelasztikusságú hideghab és puha vattaréteg kerül a külső látható kárpit alá.

A modell kétféle hátpárna-típussal, illetve háromféle (fekete, króm, nemesacél) lábbal rendelhető.

A további, válaszható formai és funkcionális elemek:

  • fix és funkcionális párnák,
  • L és U alakú sarokforma,
  • 3-féle méretű kanapé,
  • 3-féle méretű ülőke,
  • pihenő- és sarokpadelemek,
  • szegélyes díszpárnák,
  • távirányító és magazintartó táska.

Az ADA Szicília modellhez is, mint minden kanapénkhoz, több száz szövet és bőr közül választható kárpit üzletünkben. Érdemes eljönni hozzánk!

Termék galéria

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?