ADA Trendline Róma L alakú fix ülőgarnitúra funkciós karfákkal, háttámlákkal

772 900 Ft

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra kizárólag a Rio Design üzletben rendelhető. Az ülőgarnitúra a különlegességét a háttámla állíthatóság és a karfa állíthatóságnak köszönheti. Több száz fajta színben és sok funkcióban, méretben és felállásban elérhető.

5. kategóriás szövettel a 288*187 cm-es méretben, karfa funkcióval, ágyfunkció nélkül az eredeti ár: 909.300 Ft helyett, 772.900 Ft

5. kategóriás szövettel a 314*187 cm-es méretben, karfa funkcióval, ágyfunkció nélkül az eredeti ár: 955.300 Ft helyett, 812.000 Ft

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra legkiválóbb tulajdonságai a magas háttámlák és az ülésmélység-szabályozás lehetősége.

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra egy nagyon egyedi modell, amely steppelt ülőfelülettel és háttámlával, illetve végtelen számú kárpitozási kombinációval rendelkezik. Mint minden ADA modell esetében, ez a termék is széles elemválasztékkal rendelhető különféle méretekben. Az L alakú ülőgarnitúra több változatban is elérhető, többek között választhatunk jobb, illetve bal oldali  L alakú kanapé közül is.

Az ülőgarnitúra terméktulajdonságai közül kiemelkedik a funkcionalitás. Az állítható háttámla és kartámla dinamikus ergonómiai megoldású. Az ülőgarnitúra könnyen illeszkedik tulajdonosa magasságához, ülési-fekvési szokásaihoz. Az ülőfelület egy gyors mozdulattal bővíthető vagy igény szerint egyszemélyes fekvőhellyé alakítható. A karfák állíthatósága praktikus, akár le is szerelhető, amellyel így még jobban növelhetjük az ülőfelület nagyságát.

A garnitúrához természetesen beépíthető vendégágy is kérhető, és a még nagyobb kényelem érdekében puff, illetve a magas háttámlákba beépíthető nyaktámasz is rendelhető.

A praktikum és design egyszerre jelenik meg egy garnitúrában.

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra ötvözi a korai és modern minimalizmus vagányságát, praktikumát, köszönhetően a kombinálható szöveteknek és a lényegre törő formáknak.

A termék kisebb és nagyobb lakásokban is egyaránt jól mutat. 12 variáció közül igény szerint ki lehet választani a megfelelő méretű kanapét vagy sarokgarnitúrát, amihez kérhetünk puffot is (plexilappal vagy anélkül). Ráadásul a magas, állítható háttámláját megtoldhatjuk egy beépíthető nyaktámasszal is. Óriási szövetválasztékunkból biztosan megtalálja az Ön számára is a megfelelőt. Anyaga lehet akár bőrből, akár lemosható (kisállattartóknak is ajánlott) szövetekből is. Az ülőfelület keménysége is választható. A standard változat RG35 hideghabbal készül, de felár ellenében RG40 vagy RG50 keménységű habot is kérhetünk, kinek mi a kényelmesebb.

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • 12-féle sarokmegoldás,
 • 2-féle kanapé,
 • 2-féle ülőke,
 • nyaktámasz,
 • puff és az arra tehető plexi lap,
 • állítható karfák,
 • állítható ülésmélység,
 • tűzött hát- és ülőfelület,
 • 450-féle szövet,
 • 60-féle bőrkárpit,
 • 2-féle láb.

 

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra standard változata RG35 hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem pedig szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a masszivitást. Akik keményebb ülőfelületet szeretnének, azok választhatnak a Formfit közepesen kemény ülőfelület és a Bultex kemény ülőfelület között, amelyek igénylése esetén felárat számolunk fel.

Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

„Arany M” minősítés

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis egyedül szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe és rendelje meg ott a helyszínen a Madrid ülőgarnitúrát! Ha még több információt szeretne, olvassa el blogbejegyzésünket!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?