ADA Trendline Róma L alakú fix ülőgarnitúra funkciós karfákkal, háttámlákkal

25% kedvezmény
2 hétig

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra kizárólag a Rio Design üzletben rendelhető. Az ülőgarnitúra a különlegességét a háttámla állíthatóság és a karfa állíthatóságnak köszönheti. Több száz fajta színben és sok funkcióban, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra legkiválóbb tulajdonságai a magas háttámlák és az ülésmélység-szabályozás lehetősége.

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra egy nagyon egyedi modell, amely steppelt ülőfelülettel és háttámlával, illetve végtelen számú kárpitozási kombinációval rendelkezik. Mint minden ADA modell esetében, ez a termék is széles elemválasztékkal rendelhető különféle méretekben. Az L alakú ülőgarnitúra több változatban is elérhető, többek között választhatunk jobb, illetve bal oldali  L alakú kanapé közül is.

Az ülőgarnitúra terméktulajdonságai közül kiemelkedik a funkcionalitás. Az állítható háttámla és kartámla dinamikus ergonómiai megoldású. Az ülőgarnitúra könnyen illeszkedik tulajdonosa magasságához, ülési-fekvési szokásaihoz. Az ülőfelület egy gyors mozdulattal bővíthető vagy igény szerint egyszemélyes fekvőhellyé alakítható. A karfák állíthatósága praktikus, akár le is szerelhető, amellyel így még jobban növelhetjük az ülőfelület nagyságát.

A garnitúrához természetesen beépíthető vendégágy is kérhető, és a még nagyobb kényelem érdekében puff, illetve a magas háttámlákba beépíthető nyaktámasz is rendelhető.

A praktikum és design egyszerre jelenik meg egy garnitúrában.

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra ötvözi a korai és modern minimalizmus vagányságát, praktikumát, köszönhetően a kombinálható szöveteknek és a lényegre törő formáknak.

A termék kisebb és nagyobb lakásokban is egyaránt jól mutat. 12 variáció közül igény szerint ki lehet választani a megfelelő méretű kanapét vagy sarokgarnitúrát, amihez kérhetünk puffot is (plexilappal vagy anélkül). Ráadásul a magas, állítható háttámláját megtoldhatjuk egy beépíthető nyaktámasszal is. Óriási szövetválasztékunkból biztosan megtalálja az Ön számára is a megfelelőt. Anyaga lehet akár bőrből, akár lemosható (kisállattartóknak is ajánlott) szövetekből is. Az ülőfelület keménysége is választható. A standard változat RG35 hideghabbal készül, de felár ellenében RG40 vagy RG50 keménységű habot is kérhetünk, kinek mi a kényelmesebb.

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • 12-féle sarokmegoldás,
 • 2-féle kanapé,
 • 2-féle ülőke,
 • nyaktámasz,
 • puff és az arra tehető plexi lap,
 • állítható karfák,
 • állítható ülésmélység,
 • tűzött hát- és ülőfelület,
 • 450-féle szövet,
 • 60-féle bőrkárpit,
 • 2-féle láb.

 

Az ADA Róma L alakú ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra standard változata RG35 hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem pedig szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a masszivitást. Akik keményebb ülőfelületet szeretnének, azok választhatnak a Formfit közepesen kemény ülőfelület és a Bultex kemény ülőfelület között, amelyek igénylése esetén felárat számolunk fel.

Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

„Arany M” minősítés

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis egyedül szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe és rendelje meg ott a helyszínen a Madrid ülőgarnitúrát! Ha még több információt szeretne, olvassa el blogbejegyzésünket!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?