ADA Flexy ággyá alakítható kanapé

ADA Flexy ággyá alakítható kanapé
A fotón lévő méret : 174 x 85 cm (ágyazható)

Az ADA  Flexy anapé csak Nyugat-Európa pár országában és a mi üzletünkben rendelhető

Az ADA  Flexy anapé rendelhető modell.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA Flexy kanapé tulajdonságai


Az ADA Flexy egy több méretű, nyitható kanapé, amely helytakarékos és kényelmes, bal és jobb oldalas sarokverzióban is rendelhető. Bármelyiket könnyen kétszemélyes ággyá lehet alakítani. Egy kisebb helyiségbe akár 148 x 85 cm-es (fekvőfelület 140 x 200 cm), 170 x 85 cm-es (fekvőfelület 160 x 200 cm) méretben is választható.

Vidám színű, vízzel könnyen lemosható szövettel ideális darabja lehet egy gyerekszobának és az ágyfunkciónak köszönhetően, nem okoz többé problémát például egy zsúrra érkező kis vendégek elszállásolása sem.

Kisebb garzonlakásban sem foglalja a teret, a nyolcféle karfa közül könnyű megtalálni az ideális formájút, még akkor is, ha mindegyik más karaktert kölcsönöz a bútornak. Nagyobb terekbe 255 x 203 cm (fekvőfelület 240 x 200 cm) méretű, L alakú sarokkanapét is kérhetünk. Ha teljes szettet szeretnénk, a kanapéhoz vásárolhatunk fotelt és puffot, de külön kapható a fotel egyszemélyes, ággyá alakítható változata is.

 ADA 5982 barna kanapé ADA 5982 funckió ADA 5982 vendégágy ADA 5982 vendégágy

 
Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Flexy praktikumai összefoglalva: sarok és kanapé formában, több méretben rendelhető, akár egyszemélyes ággyá alakítható fotelként is. A 44 cm-es ülésmagasság és az 54 cm-es ülésmélység, valamint a kényelmes háttámla miatt közkedvelt kanapé az idősebb generáció körében is. A méretet és a kinézetet a karfák is befolyásolják, a nyolcféle karfa különböző szélességű, de megoldható a karfa nélküli változat kivitelezése is az adott kanapénak. Ilyenkor a karfa nélküli oldalra kárpitozott „lapot", blendét helyeznek.

A vendégágy funkció miatt kisebb lakásokba ajánljuk, mivel ennek köszönhetően egy franciaágy helyén is spórolhatunk. A bőséges szövetválasztékban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő anyagot.

 ADA 5982 barna ADA 5982 piros ADA 5982 narancs


Az ADA Flexy ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6-féle sarokmegoldás
 • 4-féle kanapé
 • ágyfunkció
 • fotel
 • fotelágy
 • puff
 • 8-féle karfa
 • blende


Az ADA Flexy kanapé belső szerkezeti felépítése

Háromféle keménységű ülőfelületet lehet kérni. A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre a kerül a poliéter alapú hideghab, ami igen sokáig megőrzi formáját vagy felár ellenében választható RG 40 vagy RG 50 hideghab. A kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Flexy ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.