ADA Flexy ággyá alakítható kanapé (1)

ADA Flexy ággyá alakítható kanapé (1)
A fotón lévő méret : 192 x 85 cm (ágyazható)

Az ADA Flexy kanapé a kisebb otthonok praktikus és kényelmes kanapéja.

Nyugat-Európa néhány országában és a mi üzletünkben rendelhető ez az ADA 5982 kanapé.

A RIO art & design bútorüzletben, a Max Cityben a földszinten sarok ülőgarnitúra és kanapé formában választható.Az ADA Flexy kanapé tulajdonságai

Több méreten nyitható kanapé

Könnyen ággyá alakítható és két személynek fekhelyül szolgáló kanapé. Nem csak kanapé, hanem sarok formában is rendelhető, amelynek szintén van ágyfunkciója.

Az ADA Flexy ülőgarnitúra ideális méreténél fogva nem nyomja össze a kis tereket, jól mutat garzonlakásokban, és az ágyazható funkciónak köszönhetően egy mozdulattal a nappaliból háló varázsolható.

Dolgozószobákba is kiváló lehet, mert így a dolgozószoba két funkciót tud ellátni. Egyrészt, mint otthoni munkahely, másrészt, mint vendégszoba tud funkcionálni. Ülésmagassága, ülésmélysége és a háttámla magassága miatt az idősebb generáció is kedveli ezt az ADA 5982 ülőgarnitúrát.

Nem csak a kényelme teszi vonzóvá hanem a sokféle választható karfa is. A karfa formája jelentősen meghatározza a kanapé külső megjelenését. Például ívesebb karfával választva antik bútorokkal berendezett enteriőrben is jól mutathat. Ha egy élénk színű bevonattal kárpitoztatjuk és szögletes modern karfát választunk, akkor tini szobákba is kiváló.

Az ADA Flexy modellből kétszemélyes kanapé, háromszemélyes kanapé, puff és fotel rendelhető. A fotel olyan változatban is rendelhető, amelyik átalakítható egyszemélyes ággyá is. Ugyanennek a modellnek L alakú sarokváltozata is létezik. Mindezeket a formai variációkat, ággyá nyitható változatban is rendelhetjük. Az ülőgarnitúra árában benne van egy matractakaró kiegyenlítő huzat is, mely a kényelmesebb alvást szolgálja.

 ADA 5982 kanapé ADA 5982 kanapé nyitható ADA 5982 kanapé nyitható ADA 5982 kanapé ágyfunkció


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Flexy kanapé és sarokformában, több méretben is rendelhető, ezért nagyon kedvelt a vásárlók körében. Maga a kanapé mérete is sokféle lehet, de a karfa szélessége is befolyásolja a méretet. 8-féle, különböző formájú és szélességű közül lehet választani. Ha nagyon helyszűkében vagyunk, akkor a karfa helyett blendét kérhetünk. Ebben az esetben a karfa helyett, csak speciálisan kárpitozva van a kanapé oldala.

A kanapéhoz és a sarokhoz egyaránt rendelhetünk puffot, fotelt és fotelágyat is. Az ülőgarnitúra tartozéka egy matracra helyezhető kiegyenlítő és felületvédő. Az Ada Flexy ülőfelületét háromféle keménységgel lehet rendelni. Olyan helyekre ajánljuk az ülőgarnitúrát, ahova kisebb méretű bútorok szükségesek.

 ADA 5982 kanapé ADA 5982 kanapé ágyfunkció ADA 5982 kanapé ADA 5982 kanapé ágyfunkció


Az ADA Flexy ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6-féle sarokmegoldás
 • 4-féle kanapé
 • ágyfunkció
 • fotel
 • fotelágy
 • puff
 • matracvédő huzat
 • 8-féle karfa
 • blende


Az ADA Flexy kanapé belső szerkezeti felépítése

A kanapé alapját Nosag hullámrugós felület képezi. Erre a felületre helyezik a Poliéter habot vagy felár ellenében kérhető RG 40 és RG 50 hideghab. A kárpitozás alatt pedig, még egy speciális kárpitréteg található.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Flexy ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.2 (9 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.