Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

A Bella ágyazható kanapé üzletünkben kipróbálható termék, mely jelenleg 30% kedvezménnyel rendelhető nyári akciónk keretében.

A Bella kanapé tulajdonságai

A Bella kanapénkat mindennapi alvásra ajánljuk. Kétféle fekvőfelülettel 140x200cm és 160x200cm matracmérettel rendelhető. A karfák mérete is változtatható. A képen aszélesebb karfa látható, de kérhető egy fele ekkora szélességű karfával is, ha szeretnénk takarékoskodni a hellyel. Zsámoly rendelhető hozzá amely lábtartó és tároló is egyben. Ezt is lehet a képen látható kisebb és nagyobb formában is rendelni. A lábak lehetnek különböző színű fából is. A kanapé színe, kárpitja pedig legalább 400 féle lehet.

A Bella  ülőgarnitúrához választahtó ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

• 4 méretű kanapé megoldás

• több méretű sarok megoldás

• 2 méretű tárolós ülőke

• nyaktámasz

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Kollégáink segítenek Önnek a kívánt termék összeállításában, a szövet és az ülőfelület kiválasztásában. javasoljuk, hogy az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Bella ülőgarnitúrát!

Átlag: 4.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.