Barroque fehér szék 792538

177 800 Ft

A Barroque fehér szék kárpitozása azonban finomabb és komfortos. Az enyhén döntött háttámla és az ülés, valamint a letisztult fehér szín is a modernitást jelentheti számunkra.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A barokk korszak meghatározó stílusát a mai napig előszeretettel használják fel a tervezők.

A modern világban is sokakat foglalkoztatnak a karakteres stílusjegyek, melyeket rengeteg területen gondoltak újra. A modern és a barokk stílus különleges párosításával született meg a Barroque fehér szék is. A díszes és egyedi barokk, rokokó összefonódik a minimalizmus stílusjegyeivel. Ezt a képet elsőre talán nehezen tudjuk elképzelni, hiszen a két megjelenés nagyon eltérő. A Barroque fehér szék viszont páratlan kialakításával bemutatja, hogyan ötvözhetők az eltérő korok stílusjegyei.

Ez a fehér műbőrrel kárpitozott szék, a valódi bőrrel ellentétben, nagyobb kényelmet biztosít. A valódi bőr egyesek számára kényelmetlen, hiszen anyaga hideg és nyáron a bőrünk is odatapadhat hozzá. A Barroque fehér szék kárpitozása azonban finomabb és komfortos. Az enyhén döntött háttámla és az ülés, valamint a letisztult fehér szín is a modernitást jelentheti számunkra. Különlegesen ívelt lábai ugyanakkor a barokk jegyében díszelegnek. A lábak és a váz anyaga sem elhanyagolandó, hiszen azok magas stabilitást garantáló, rozsdamentes acélból készültek. A fém ezüstös színe pedig tökéletesen egészíti ki az elegáns fehér kárpitozást. Ami méretezését illeti, megfelelő választás irodákba, ebédlőbe, vagy különlegessége miatt, akár sminkasztalok elé is elhelyezhető. Magassága 103 cm, ülésmélysége 67 cm, szélessége 48 cm, súlya pedig 8.6 kg. Egy biztos, a kényelem mellett egyértelmű a stílusos környezet megteremtése.

Műbőr anyaga miatt, a Barroque fehér szék tisztítása szárazon ajánlott, ne használjunk különböző bőrápoló szereket sem! Valamint ne tegyük ki erőteljes napsütésnek sem, mert ez a kárpit elszíneződéséhez vezethet!

A Barroque fehér szék is biztosítja, hogy üzletünkben és webshopunkban széles, különböző stílusú választékot kínálhassunk.

Termékünk bézs, illetve fekete színben is elérhető, továbbá a termékcsalád többi tagját is érdemes megismerni. Válogasson nálunk a székhez passzoló különböző bútorkínálatból! Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra vagy segítségre lenne szüksége, keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradhasson le!

MÉRETTÁBLÁZAT

A szék magassága 103 cm, ülésének szélessége 48 cm, ülésmélysége 67 cm.

ülésmagasság: 49,0 cm
ülésszélesség: 45,0 cm
ülésmélység: 44,0 cm
háttámla szélesség: 42,0 cm
háttámla magasság: 60,0 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

    Visszahívást kér:

    Hírlevél feliratkozás:

    Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

    Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

    Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

    Termék galéria

    ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

    ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

    Hétfő 10:00 - 20:00
    Kedd 10:00 - 20:00
    Szerda 10:00 - 20:00
    Csütörtök 10:00 - 20:00
    Péntek 10:00 - 20:00
    Szombat 10:00 - 20:00
    Vasárnap 10:00 - 19:00

    A HÓNAP ÚJ MODELLJE

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

    * rendkívül kedvező ár
    * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
    * elemekből összeállítható
    * motorosan állítható fejtámlák
    Tovább a termékre

    Miért érdemes nálunk vásárolni?