BARROQUE étkezőasztal (200 x 108 cm)

681 200 Ft

A BARROQUE étkezőasztal (208 x 108 cm) egy elegáns, régi korok stílusát felidéző barokk stílusú, de modern üvegasztal.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A BARROQUE étkezőasztal (208 x 108 cm) egy elegáns, régi korok stílusát felidéző barokk stílusú, de modern üvegasztal.

Az asztallap méretét tekintve kétféle nagyságban létezik. A képen látható a nagyobb 208 x 108 cm-es változat, amely 12 mm vastag fehérszínű edzett üveglapból készült, melynek élei polírozottak. Az üveglap széle körül egy rozsdamentes acélból készült keret fut végig, amely mintegy képkeretként veszi körbe az asztallapot..

A BARROQUE étkezőasztal (208 x 108 cm) négy lába íves rokokó stílusa és vékony formái ellenére biztosítja a termék tökéletes stabilitását. Az asztal lábai vékonyak és mivel a sarkokhoz nagyon közel helyezkednek el, így helyet biztosítanak több szék kényelmes elhelyezésére is. Az étkezőasztal megjelenését nem csak érdekessé, hanem elegánssá is varázsolják az asztallábak ívei. A lábak vonalai, visszaidézik a barokk kor formavilágát. A Barroque étkezőasztal lábai az asztallap keretéhez hasonlóan rozsdamentes acélból készültek. A fémszíne visszatükrözi a helység színvilágát és ez az asztallap fehérségével világossá varázsolja a szobát.

A képen látható Barroque székek tökéletesen harmonizálnak mind stílusban, mind színvilágban az fent bemutatott asztallal. A szék lábai az asztalhoz hasonlóan rozsdamentes acélból készültek és színük is azonos. A szék lábainak íve tökéletesen megegyezik az asztal lábainak ívével, így azok még formavilágban is egyeznek. A szék háromféle színben érhető el. Textilbőr esetén fekete és fehér színben, a hagyományos tisztítható szövet esetében pedig bézs színben. Mindkét anyag esetében a székek nagyon könnyen tisztíthatók.

A képen látható termékeket, kiegészítőket és az Ön otthonába legjobban illő dekorációkat is megtalálhatja áruházunkban. Amennyiben további kérdése lenne vagy tanácsot szeretne kérni termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Válasszon az étkezőasztal mellé széket vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha pedig több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek:

asztal: sz: 208 cm mé: 108 cm ma: 76 cm
szék: sz: 45 cm mé: 67 cm ma: 103 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?