Balance franciaágy kis fejvéggel és ágyneműtartóval

A feltüntetett ár a III. kategóriás kárpittal ágyneműtartóval és beépített ágyráccsal értendő 160*200 cm-es méretben, kis fejvéggel.

A Balance franciaágy a feltüntetett méreten kívül elérhető 180*200 cm-ben is. Ezen felül egyedi méret is rendelhető. A franciaágy fejtámlája lehet pont olyan széles mint az ágykeret, vagy lehet hosszított, ami az ágykereten túl lóg. A fejvégre kárpitozott éjjeli szekrény is rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Balance franciaágy ágyneműtartója a lábvég felől nyílik, amely nagy tárolóhelyet biztosít. Az ágy felnyitását a gázrugós teleszkóp teszi egyszerűvé és könnyűvé. A matrac egy masszív, fém ágyrácson fekszik, amely a stabil tartásért és strapabírásért felelős Az ágy alacsony lábakon áll, így a teljes franciaágy alsó felülete nem ér közvetlenül a padlóhoz. Formáját tekintve a franciaágy négyszög alakú, amelyet egyedi méretben is rendelhet.

Az ágy több százféle kárpittal is rendelhető, akár bársonyosat és fényeset, akár matt felületűt álmodott meg hálószobájába. Ráadásul erre az ágyra biztosan talál az igényeinek megfelelő kárpit-, textilbőr- vagy szövetborítást is. Az ágy fejvége a téglalapokat formázó steppelt minta és a támla szögletessége miatt modern hatású. A képen látható Balance franciaágy háttámlája hosszabb, mint az ágy, egészen az éjjeliszekrényig ér. Igény szerint ez lehet rövidebb is, valamint magassága is változtatható. Az ágy szögletességét a fejtámla, illetve annak mintázatában a téglalapok egészítik ki és teszik az ágyat határozott megjelenésűvé.

Az ágyhoz a képen látható éjjeliszekrény is rendelhető, amelyek rászerelhetők a fejvégre. A szekrény lehet kárpitozott, de fa furnéros anyagú is, amelyek több színben és fajtában elérhetők. Így biztosan mindenki talál köztük olyat, amely illik az ágy anyagához és álmai hálószobája többi bútorához is.

A franciaágy formái tökéletesen illenek egy egyszerű, modern megjelenésű hálószobába, de ideális választás egy férfias hálószobába is.

Ehhez a franciaágyhoz is választhat üzletünkben dohányzóasztalt, lámpát vagy tv-állványt és dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook illetve, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A méretek megadásakor a matrac méretét vesszük alapnak. 160 x 200 és 180 x 200 cm a leggyakrabban rendelt méret, de egyedi méretben is kérhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?