BARROQUE étkezőasztal (160 x 98 cm) 792219

627 000 Ft

A BARROQUE étkezőasztal (160 x 98 cm) rozsdamentes acélból, üveg asztallappal, polírozott élekkel. Az asztallap 12 mm vastag, fehér színű edzett üveg.

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A BARROQUE étkezőasztal (160 x 98 cm) nagyon elegáns, régi korstílust megidéző barokk stílusú, de mégis modern üveglapos étkezőasztal.

Az asztallap mérete kétféle nagyságban létezik. A képen látható kisebb 168 x 98 cm-es változat, amely 12 mm vastag fehér színben kivitelezett edzett üveglapból készült, melynek élei polírozottak. Az üveglap egy rozsdamentes acélból készült keretben helyezkedik el, amely szinte képkeretként keretezi az asztal lapját.

A BARROQUE étkezőasztal (168 x 98 cm) négy lábának íves rokokó stílusa és a vékony formák ellenére is biztosítja a termék tökéletes stabilitását. Az asztal lábai vékonyak és ívesek, mégsem akadályozzák az asztal megfelelő körülülhetőségét és helyet biztosítanak több szék kényelmes elhelyezésére is. Az étkezőasztal megjelenését nem csak érdekessé, hanem elegánssá is varázsolják az asztallábak ívei. A lábak vonalai, visszaidézik a barokk kor formavilágát. A Barroque étkezőasztal lábai az asztallap keretéhez hasonlóan rozsdamentes acélból készültek. A fém színe visszatükrözi a helyiség színvilágát, az asztallap fehérsége pedig világossá varázsolja a szobát.

A képen látható Barroque székek tökéletesen harmonizálnak mind stílusban, mind színvilágban az fent bemutatott asztallal. A szék lábai az asztalhoz hasonlóan rozsdamentes acélból készültek és színük is azonos. A szék lábainak íve tökéletesen megegyezik az asztal lábainak ívével, így azok még formavilágban is egyeznek. A szék háromféle színben érhető el. Textilbőr esetén fekete és fehér színben, a hagyományos tisztítható szövet esetében pedig bézs színben. Mindkét anyag esetében igaz, hogy a székek nagyon könnyen tisztíthatók.

A képen látható termékeket, kiegészítőket és az Ön otthonába legjobban illő dekorációkat is megtalálhatja áruházunkban. Amennyiben további kérdése lenne vagy tanácsot szeretne kérni termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön.

Válasszon az étkezőasztal mellé széket vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha pedig több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek:

asztal: sz: 168 cm mé: 98 cm ma: 76 cm
szék: sz: 45 cm mé: 67 cm ma: 103 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?