Barroque fekete szék 792572

177 800 Ft

Nem is lehetne egyedibb bútort választani a Barroque fekete szék termékünknél! A különleges megjelenésű szék egyaránt ötvözi a barokk és a modern stílus jellemzőit.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Nem is lehetne egyedibb bútort választani a Barroque fekete szék termékünknél! A különleges megjelenésű szék egyaránt ötvözi a barokk és a modern stílus jellemzőit.

A fekete szín és a fém találkozása mindig egy páratlan megjelenést hoz létre. A Barroque fekete szék elegáns és tekintélyt sugároz környezetében. Különlegességét két stílus egyesítésének köszönheti, ugyanis a szék lábai a barokk kor stílusjegyeit viselik, az ülése és kárpitozása pedig a korszerű elképzeléseket képviseli.

A Barroque fekete szék tökéletes választás az olyan helyiségekbe, ahol szintén megjelennek a sötét és domináns árnyalatok. Célszerű azonban egy világos, kontrasztos térben elhelyezni, hiszen ekkor emelkedik ki igazán a világos és sötét árnyalatok közötti harmónia. Ideális irodákba, dolgozószobákba, de egy extravagáns ebédlőben is jól mutat.

A Barroque fekete szék lábai és váza rozsdamentes acélból készült, az anyag tehát magas szintű stabilitást garantál. A kárpit különleges műbőr összetétellel rendelkezik, melyek 30% PCV, 30% DOP, illetve egyéb anyagokat tartalmaznak. Ennek köszönhetően a kárpit és az ülés puha, a valódi bőrrel ellentétben pedig tapintása nem olyan hideg és kellemetlen. Méretét és súlyát tekintve a Barroque fekete szék ideális választás több térbe is, hiszen magassága 103 cm, hosszúsága 67 cm, szélessége 48 cm, súlya pedig 8.6 kg. Kialakítása biztosítja a teljes kényelmet, ugyanakkor a stílusos megjelenés sem kerül háttérbe.

A kárpit tisztítása alapos odafigyelést igényel, kímélendő! A szintetikus bőrt száraz ruhával ajánlott tisztítani. Ne használjunk különböző bőrápoló szereket a kárpit védelme érdekében! Ne tegyük ki erős napsütésnek sem, mert az a kárpitozás elszíneződéséhez vezethet!

Termékünk két letisztultabb árnyalatban, fehér és bézs színben is elérhető, hiszen a legfőbb célunk, hogy széles kínálatot nyújtsunk vásárlóink számára. Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra vagy segítségre lenne szüksége, keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradhasson le!

MÉRETTÁBLÁZAT

ülésmagasság: 49,0 cm
ülésszélesség: 45,0 cm
ülésmélység: 44,0 cm
háttámla szélesség: 42,0 cm
háttámla magasság: 60,0 cm
A szék magassága 103 cm, ülésének szélessége 48 cm, ülésmélysége 67 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?