VELENCE KARSZÉK, HOOL ÉTKEZŐASZTAL

Az üzletünkben kiállított Hool asztalhoz Velence karszékeket ajánlunk, mert amint a képen is látható, tökéletes egységet alkot a két bútortípus.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Hool étkezőasztal tulajdonságai

A Hool étkezőasztal letisztult vonalú modellünk, melyet a hagyományos formák kedvelőinek ajánlunk. Jól mutat mellette a Velence karszék. Határozott, egyszerű formája révén szinte minden enteriőrbe beilleszthető. Jól passzolnak hozzá mind fémvázas, mind a faszerkezetes székeink. Mivel a Hool étkezőasztal is – több más bútorral egyetemben – cégünk egyedi terméke, így a standard méreteken kívül akár a vevő által elképzelt méretben is legyártható.

A legkeresettebb alapméretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re. Ez az a modellünk az, amiből kérhet akár szettet is, hiszen nemcsak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzolasztal méretben is rendelhető.

Anyaga fa, eredeti fafurnér és rétegelt lemez kombinációja, leggyakrabban használt anyag ezek közül a bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is választható. Üzletünkben megnézheti az adott pácszín mintákat, de akár hozott páccal is dolgozunk, vagy már meglévő bútorok színéhez is tudjuk igazítani a rendelt asztal színét. Trend-színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea. Az asztal selyemfényű lakkozása, elegáns, tompán fénylő felületű.

A Hool étkezőasztal és a Velence karszék egysége

Az üzletben kiállított Hool asztalhoz Velence karszékeket ajánlunk, amint a képen is látható, tökéletes egységet alkot a két bútortípus. A Velence karszék fekete bőrborítása és az asztal sötét színe tekintélyt parancsoló, mégis otthonos variáció. Más kárpitozással is kérhető, pl. más színű bőr, bőrhatású textil, Nanova, Novalife lemosható anyaggal, vagy hagyományos szövet.

Ez a karszék egy igen kényelmes modellünk, ülésmagassága 47 cm, karfamagasság 64 cm, az ülőfelület szélessége 59, mélysége 61 cm. Rozsdamentes fémlábakkal is kérhető, így akár irodai funkciót is betölthet, ezt a változatát is megtekintheti a weboldalon.

Hogyan rendelhető meg a szék vagy az asztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Egyedi színre és kárpitozásra, kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A legkeresettebb alapméretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re. Ez az a modellünk az, amiből kérhet akár szettet is, hiszen nemcsak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzolasztal méretben is rendelhető.

A Velence karszék egy igen kényelmes modellünk, ülésmagassága 47 cm, karfamagasság 64 cm, az ülőfelület szélessége 59, mélysége 61 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?