MODERN ÜLŐGARNITÚRA: MADRID AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB VÁLASZTÁS

Az ADA MADRID ülőgarnitúra egyenes és íves tűzésű háttámlával tökéletesen igazodik napjaink divattrendjeihez.

Akár utazási ajánlat is lehetne, de ahhoz, hogy jól érezze magát elég, ha élvezi a kényelmet a Madrid ülőgarnitúrán otthonában.

Az ADA Trendline Madrid modern ülőgarnitúra a speciális kényelmi funkciói miatt az egyik legnépszerűbb kanapénk. Többször is viszontláthattuk már a Szép Házak magazinban, nem véletlenül. Számos oka van, amiért ez a sokoldalú, modern ülőgarnitúra ennyire népszerű. Természetesen már a külső megjelenése is megragadja a tekintetünket, de emellett annyira kényelmes, hogy amikor ráülünk, többé nem is akarunk felállni róla. Ez többek között a benne rejlő változatos lehetőségeknek köszönhető.

A garnitúra háttámláját kétféle pozícióba állíthatjuk egyetlen mozdulattal anélkül, hogy a fel kellene állnunk a kanapéról. Amikor előre van húzva a háttámla, akkor nagyon kényelmesen támasztja az egész hátat. Nyugodt, beszélgetős percekhez ez a legkényelmesebb funkció. Emellett a háttámla fejrésze is hajlítható, így a fej megtámasztásának szögét is beállíthatjuk. A háttámlát akár könyökkel is hátratolhatjuk, amivel egyúttal az ülésmélységet is növelhetjük.

Az ADA Madrid ülőgarnitúra állítható ülésmélység középen

Így ez a modern ülőgarnitúra tökéletes lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen hátradőljünk és élvezzük a nyugalmat.

Mindemellett állítható a karfák dőlésszöge is, így könnyen beállíthatjuk azt a szöget, amely karunk számára a legkényelmesebb. De ez akár arra is jó, hogy pihenés közben a karfát párnaként vagy lábtartóként használjuk, amihez szintén beállíthatjuk a tökéletes pozíciót. A kanapé külön lábtartó elemmel is kiegészíthető.

Az egyedülálló kényelmet megoszthatjuk vendégeinkkel is, ugyanis a kanapéba kérhető ágyfunkció is. De tökéletes az egyedüli pihenéshez vagy egy nagy családi tévénézéshez is. Ezek mellett másik előnye, hogy több százféle kárpittal kérhető. Szinte nincs is olyan szín, amelyet ne találhatnánk meg a kínálatban. Így a Madrid modern ülőgarnitúra bármilyen otthonban jól mutat. Ez alól talán kivételt képeznek a kisebb terek, mert ez a kanapé inkább nagyobb és normál méretű nappalik kedvelt garnitúrája.

ADA Madrid L alakú ülőgarnitúra vendégággyal

Alapvetően nagy ülőgarnitúra, ám többféle méretben, illetve L és U alakú változatban is kérhető.

Az igazán nagy terekben az U alakú ülőgarnitúra a legkedveltebb. Emellett az ADA Madrid ülőgarnitúra külső megjelenését nemcsak a kárpittal, a mérettel vagy a formával tudjuk befolyásolni, hanem azzal is, hogy íves vagy egyenes tűzést választunk a háttámla díszítő elemeként. Ezzel természetesen nincs vége a lehetőségeinknek: a garnitúra lábait is kiválaszthatjuk. Ezek lehetnek választható színű fából vagy akár fémből is.

Ha kérdése merült fel a Madrid ülőgarnitúrával kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook oldalunkra!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS