STAGE dohányzóasztal

131 400 Ft

A Stage dohányzóasztal nagyon sokoldalú sok változatban gyártható dohányzóasztal. Letisztult formájú, megjelenésű dohányzóasztal, amely változtatható.

A lábrészbe fiókot is lehet rendelni.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Stage dohányzóasztal termékjellemzői

Stage dohányzóasztal egy nagyon sokoldalú sok változatban gyártható dohányzóasztal. Letisztult formájával, egyedi méretváltozataival egy igazán egyedi megjelenésű dohányzóasztallá is változtatható. Hosszúkás formája különösen kanapék előtt mutat nagyon jól, de sarokülőgarnitúrák elé is remek választás.

Az asztal alapváltozata 120 x 50 cm és 30 cm magasságú, de egyedi árkialakítással, akár egyedi méretváltozat is kérhető. Erre minden további nélkül e-mailben is lehetőség van. Az asztal magassága az üzletünkben kiállított modern ADA ülőgarnitúrák ülésmagasságához van igazítva, de jól mutat a termék bármely 35-55 cm ülésmagasságú ülőgarnitúra előtt is. Ám, ha valaki egyedi méretben rendelné, az is megvalósítható.

A dohányzóasztal alá, felár ellenében, fiókot is lehet kérni, így az asztalon tarthatunk csak dísztárgyakat és a kevésbé esztétikus használati tárgyakat a fiókba rejthetjük. Az asztal lapja 10 cm vastagságú fafurnéros anyag, mely lehet bükk vagy tölgyfa anyagú, sokféle színre pácolvaDió furnéros anyagból is készülhet az asztal, ez azonban feláras a bükk és tölgy kivitelhez képest.

pácolás színe is sokféle lehet: sötét dió, wenge, cseresznye, világos dió, stb. De egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal.

Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

További információk

Méretek 110 × 50 × 30 cm

MÉRETTÁBLÁZAT

Méretek: 110 x 50 cm magasság: 30 cm

Az asztal alapváltozata 130 x 60 cm és 30 cm magasságú, de egyedi árkialakítással, egyedi méretváltozat is kérhető. Erre akár e-mailben is lehetőség van. Az asztal magassága az üzletünkben kiállított modern ADA ülőgarnitúrák ülésmagasságához van igazítva, de jól mutat a termék bármely 35-55 cm ülésmagasságú ülőgarnitúra előtt is.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?