Orio 127127 tükör

84 400 Ft

Az Orio 127127 tükör az Orio hat tagból álló tükörtermékcsalád egyik, de közkedvelt tagja. Népszerűségét egyszerűségének és közepes méretének köszönheti.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127127 tükör az Orio hat tagból álló tükörtermékcsalád egyik, de közkedvelt tagja.

Népszerűségét egyszerűségének és közepes méretének köszönheti. De sokak szerint ez a tükör azért is csodás, mert az ember mindig szépnek látja magát benne. (Ezért viszont garanciát nem tudunk vállalni 🙂 ) Az Orio 127127 tükör ideális választás, ha azt szeretnénk, hogy otthonunk vagy üzletünk több helyiségében is azonos dizájnelemek, azonos stílus legyen jelen. Bár a legegyszerűbben azt mondhatnánk, hogy a tükör egy téglalap alakú termék, de a szögletes jelzőt nem szabad szó szerint érteni, hiszen az Orio 127127 tükör sarkai kis ívben lekerekítettek.

Erre a termékcsaládra jellemző az egyszerű forma, a letisztult vonalvezetés és a minimalista díszítettség. Szerkezeti felépítésük teljes mértékben megegyezik, csak a tükörformák változnak. Ez a megoldás izgalmassá teszi a lakberendezés lehetőségeit, hiszen van mód a formákkal játszani. Nem kell feltétlenül azonos méretű, sem azonos formájú tükröt választanunk egy nagyobb falra vagy helyiségbe. Így akár egy üzlet berendezése roppant könnyűvé válik. Válassza az eltérő formákat! Hiszen maga a tükör bármilyen enteriőrbe tökéletesen passzol, ahol az arany szín jól érzi magát.

Nézze meg további termékeinket is!  Vagy válasszon lámpáink közül! Ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 84 cm
 • Szélesség: 64 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 7,3 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?