XÉNIA ASZTAL BANGKOK SZÉKEKKEL

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Xénia asztal Bangkok székekkel a favázas szerkezetek szép példája.

A Bangkok szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben vásárolható meg.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Xénia asztal Bangkok székekkel a favázas szerkezetek szép példája. A Bangkok szék az egyik legnépszerűbb termékünk, kényelmes ülőfelület, íves háttámla és elegáns hatás jellemzi. A Bangkok szék paraméterei: ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm.

A  Xénia asztal kizárólag a Rio design üzletében kapható egyedi termék. Az asztal lábszerkezete bükkfa. Az étkező asztal lapja lehet bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyag. Továbbá a Xénia asztal lehet fix vagy nagyobbítható formájú. Ezek a leggyakrabban  választott fix méretek 160 x 90 cm 180 x 90 cm 200 x 100 cm.

A nagyobbítható formát sokan kedvelik, mert helytakarékos a hétköznapi használatban, de ha vendégeink vannak akkor tudjuk kicsit bővíteni az asztal felületét.

Ez a szék legtöbb asztaltípushoz illik. A széket többféle szövettel, textilbőrrel, bőrrel, Novalife mosható anyaggal lehet kérni, Az eredeti bükk lábat kérés esetén más tölgy vagy dió furnérozással is legyártják.

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a  szék komfortját, vagy megnézze más asztalokkal kombinálva. Amint a képen látszik, a minőségi textilbőrrel kárpitozott Bangkok szék jól illik a Xénia asztalhoz, üzletünkben mindkét típus ki van állítva.

A Xénia asztal lába különleges formájú. De az asztal lába nem csak ezért volt jó választás. Mivel egy asztal lába, támasztéka nagyban befolyásolhatja hány ember tudja kényelmesen körülülni az étkezés során, ezért a Xénia asztal alapból is bölcs választás.

Hogyan rendelhető meg a Xénia asztal Bangkok székekkel?

 • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
 • Rendeljen az üzletünkben vagy e-mailen keresztül.

 

Válasszon a szék mellé asztaltszőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Bangkok szék paraméterei: ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm.

A Xénia asztal lehet fix vagy nagyobbítható formájú. Ezek a leggyakrabban  választott fix méretek 160 x 90 cm 180 x 90 cm 200 x 100 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?