Aries kör alakú tükör 119015

45 800 Ft

Az Aries kör alakú tükör 119015 nem csak praktikus kiegészítője, hanem finoman elegáns dekorációja is lehet bármilyen stílusú helyiségnek, legyen az minimalista vagy gazdagon díszített.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Aries kör alakú tükör 119015 megjelenése egyszerűen nagyszerű, letisztult és harmonikus.

Ennek köszönhetően az Aries kör alakú tükör rugalmasan és sokoldalúan elhelyezhető a térben. Így nem csak praktikus kiegészítője, hanem finoman elegáns dekorációja is lehet bármilyen stílusú helyiségnek, legyen az minimalista vagy gazdagon díszített.

A tükör függőleges és vízszintes átmérője egyaránt 44 cm, MDF-ből készült aranyszínű keretének vastagsága pedig 4 cm, melyből kiemelkedik a metszett üveglapból készült tükör. Semleges dizájnnal rendelkezik, kialakítására a meleg tónusú, világos színek jellemzőek, így világos és sötét háttér előtt is jól mutat. Továbbá nem tereli el a figyelmet a helyiség központi, hangsúlyos elemeiről sem. Helyette harmonikusan illeszkedik az adott lakberendezési stílushoz.

A kör alakú tükör méretének és formájának köszönhetően ideális például fürdőszobai tükörnek. A kisebb méretű, esetenként ablak nélküli helyiségeket optikailag tágítja, míg a tágas terekben a ráeső fény kiemeli szépségét. Ezen felül kiváló választás hálószobába, nappaliba az ágy vagy a kanapé fölé helyezve. Sőt, több tükröt egymás alá vagy mellé téve egészen különleges hatást érhetünk el. Hallba vagy előszobába is nagyszerűen illik, hogy belepillantva gyorsan ellenőrizhessük külsőnket indulás előtt. Ugyanígy célszerű és szép kiegészítő lehet egy fésülködőasztal fölé helyezve.

Ráadásul egyszerű és modern kialakítása miatt remekül illik kávézókba, smink termékeket árusító üzletekbe, éttermekbe, szállodai szobákba.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 44 cm
 • Szélesség: 44 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 2.9 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?