London tükör arany 339421

638 400 Ft

London tükör arany 339421 polírozott acélból készült, tündöklő aranyszínűre festett kerete, mint egy ragyogó aura öleli körbe a középen elhelyezkedő, metszett üvegből készült tükröt.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A nyolcszögletű London tükör arany 339421 megjelenése egy mesebeli, grandiózus, finoman megmunkált ékkőre emlékeztet, melyet még egy előkelő uralkodó megirigyelne.

Ezt a dizájnt követi a polírozott acélból készült, tündöklő aranyszínűre festett keret. Mely, mint egy ragyogó aura öleli körbe a középen elhelyezkedő, metszett üvegből készült tükröt. Éles, határozott éleinek és vonalvezetésének köszönhetően a London tükör arany 339421 összhatása modern, stílusa letisztult, mégis egyedi, mégsem rideg. A keret meleg arany színének köszönhetően nagyszerűen kiegészíti a meleg föld színekkel és fából készült elemekkel, bútorokkal rendelkező teret.

A London tükör arany 339421 nagyméretű, egész alakos, álló helyzetű tükör, 180 cm magas, és 90 cm széles. Továbbá keretének vastagsága 7 cm, így főleg tágas, világos terekben mutat igazán jól, ahol a beeső fény kiemeli mind a keret, mind a tükör üveglapjának ragyogását. Ugyanakkor különleges hatást érhetünk el akkor is, ha sötét tónusú háttér elé helyezzük Ez esetben a tükör lesz a szoba meghatározó, hangsúlyos, akár központi eleme. Harmonikusan illeszkedik mind divatos és korszerű, mind klasszikus stílusú, gazdagon díszített térbe.

Látványos és elegáns kivitelezésének köszönhetően nem csak otthonokba, hanem exkluzív szállodai szobákba, előterekbe, éttermekbe vagy prémium kategóriás ruházatot árusító üzletekbe is kitűnő választás.

Bárhová helyezi is el, biztos, hogy ez a tükör lenyűgöző és gyönyörű éke lesz az adott helyiségnek.

Nézzen szét egyéb termékeink, például lámpáink között! Remek kiegészítője lehet egy szépen berendezett lakásnak egy jól megválasztott falióra vagy épp egy modern festmény. Ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban merült fel kérdése, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 180 cm
 • Szélesség: 90 cm
 • Vastagság: 7 cm
 • Súly: 25 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?