London tükör 339414

604 200 Ft

A London tükör 339414 egyedisége nem csak a magas fényű tükörüveg ragyogásában, hanem a polírozott acél keret formájában rejlik. Az absztrakt szögletes formákra polírozott keret elegáns és ragyogó megjelenést sugároz.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Egy ragyogó és különleges tükörrel az egész helyiség pompázhat.

A London tükör egyedisége nem csak a magas fényű tükörüveg ragyogásában, hanem a polírozott acél keret formájában rejlik. A nagy felületű metszett tükörüveg mellet, az acélkeret is csillog, ha a fénysugarak találkoznak a fémmel. A tükör keretének acélszíné olyan, mintha a tükör folytatódna és egy ékkő alakot formázna. Az absztrakt szögletes formákra polírozott keret elegáns és ragyogó megjelenést sugároz.

A London tükör 339414 méreteinek köszönhetően, ami 180 cm x 90 cm, tökéletesen megfelel egy gardróbba és egy hálószobába is, hogy az aznapi outfitet kiválasszuk, illetve indulás előtt igazítsuk. Ez a magasfényű, metszett üvegű tükör nagyon jól illik olyan helyiségbe ahol, már vannak más ezüstösen ragyogó tárgyak. Mindezek mellett olyan enteriőrökbe is könnyen beilleszthető, ahol a tükör kerül majd fókuszba. Nagyszerűen passzol szinte minden típusú anyag mellett, ragyogást varázsolva a fa- és földszínekben berendezett helyiségekbe is.

Így akár meleg árnyalatú, akár hideg árnyalatú bútorokkal van berendezve a tér, a London tükör 339414 nagyszerű választás!

A London tükrünk választása esetén figyelembe kell vennünk azt is, hogy milyen fényviszonyokkal rendelkezik a helyiség. Ez a tükör a természetes fényben gazdag terek mellett érvényesül igazán, vagy az árnyékosabb terekben a hideg fényű lámpafény mellett.

Ha szeretné otthonát még különlegesebbé varázsolni, nézze meg dísztárgy-, szőnyeg– és dohányzóasztal-kínálatunk is! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 180 cm
 • Szélesség: 90 cm
 • Vastagság: 7 cm
 • Súly: 25 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?