Orio 127387 tükör

84 400 Ft

Az Orio 127387 tükör az Orio termékcsalád egyik legizgalmasabb darabja. Az egyszerű formákról, a letisztult vonalakról és a minimalista dizájnról tanúskodó Orio termékcsalád tagjai közül az Orio 127387 tükör lehetne a fekete bárány.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127387 tükör az Orio termékcsalád egyik legizgalmasabb darabja.

Az egyszerű formákról, a letisztult vonalakról és a minimalista dizájnról tanúskodó Orio termékcsalád tagjai közül az Orio 127387 tükör lehetne a fekete bárány. Formailag ugyanis, a hivatalos elnevezéshez is igazodva, ez a tükör egy háromszög alakú tükör, amely mind horizontális irányban mind vertikális irányban falra függeszthető.

A hat tagból álló Orio elnevezésű termékcsalád ideális választás, ha azt szeretnénk, hogy otthonunk vagy üzletünk több helyiségében azonos dizájnelemek, azonos stílus legyen jelen. Az Orio 127387 sarkai kis ívben lekerekítettek, méretét tekintve a közepes méretű tükrök táborát erősíti. Szerkezeti felépítése, színe és kialakítása teljes mértékben megegyezik a termékcsalád többi tagjáéval, csak a formája egyedi.

Egyedi formája alkalmassá teszi ezt a tükröt arra, hogy az egyszerűen vagy letisztult dizájnnal kialakított terekbe játékosságot és meghökkentő elemet vigyen. A formákkal való játék egyébként is hatalmas teret ad a helyiségek berendezése terén. Mert nem kell azonos méretű, sem azonos formájú tükröt választanunk egy-egy hosszabb előszobafalra. Ugyanez a helyzet egy üzlet berendezésével is. Legyen merész, válassza a nem megszokott formákat! Főleg azért, mert maga a tükör bármilyen enteriőrbe tökéletesen passzol, ahol az arany szín visszaköszön.

Nézze meg további termékeinket is, válasszon magának lámpáink közül! Ha pedig termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 84 cm
 • Szélesség: 55 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 6,9 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?