Orio 127509 tükör

294 100 Ft

Az Orio 127509 tükör az Orio termékcsalád kerek változatának tökéletes példánya, amely mindenkinél nagyon népszerű. Mivel az Orio termékcsaládra az egyszerű formák, a letisztult vonalvezetés jellemző, ezért a minimalista határokat csak az arany színű keret feszegeti.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127509 tükör az Orio termékcsalád kerek változatának tökéletes példánya, amely mindenkinél nagyon népszerű.

Mivel az Orio termékcsaládra az egyszerű formák, a letisztult vonalvezetés jellemző, ezért a minimalista határokat csak az arany színű keret feszegeti. Az Orio 127509 tükör szerkezeti felépítése teljesen megegyezik a termékcsalád többi tagjáéval. Csak a tükör formája szabályosan kerek ennek a változnak.

Az, hogy a termékcsalád további tagjainak mérete eltérnek egymástól, illetve, hogy több formában is gyártják őket, izgalmassá teszi ezen termékek alkalmazását a lakberendezés területén. Mind a méretekkel, mind a formákkal lehet bátran kísérletezni. Főleg, ha nem várja el senki, hogy feltétlenül azonos méretű és formájú tükröt válasszunk egy falfelületre. Akár a trendi divatruházati üzlet, akár a saját otthonink számára is kivételesen ó választás ez a termék. Maga a tükör bármilyen enteriőrbe tökéletesen passzol, ahol az arany szín illik a dizájnba.

Nézze meg további termékeinket, válasszon lámpáink közül! Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Átmérő: 120 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 23 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?