Verona lábtartós kanapé vendégággyal

25% kedvezmény
2 hétig

A Verona lábtartós kanapé vendégággyal magas minőségű, kényelmi funkciós kanapé. Ágyneműtartós és vendégágyas funkciókkal is elérhető. Rengeteg színminta és anyagminta áll rendelkezésre a választás során. Háttámlája és ülései is állíthatóak!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Letisztult vonalvezetésének köszönhetően remekül mutat mindenki otthonában. Vendégágyas funkciója a tökéletes kényelmi szempontoknak is megfelelő.

A Verona lábtartós kanapé vendégággyal termék esetében nagy odafigyelést fordítottak a vendégágy-funkcióra. Nem is véletlen, hogy elnyerte az egyik legkényelmesebb kanapé címet, ugyanis majdnem minden eleme állítható. Állítható az ülésmélység, a dőlésszög és a háttámlák is előre, illetve hátra mozgathatóak. A racsnis szerkezetnek köszönhetően mindenki be tudja állítani magának a tökéletes üléspozíciót. Az ülésmélység-funkció állításával akár tökéletes fekvőfelületet is ki lehet alakítani, egy személy számára. De ez az ülőgarnitúra dupla ággyal is rendelhető, mely 150 x 230 cm-es fekvőfelülettel rendelkezik.

A vásárláskor négyféle karfa érhető el a Verona lábtartós kanapé vendégággyal nevű termékünkhöz. Ebből három fix karfa, egy pedig mozgatható. Mozgatható karfája több fokozatba is állítható, így mindenki magassághoz tökéletesen tud illeszkedni. Az ülés választható az alap, nagyon rugalmas poliéterhab mellett felárért RG40-es közép kemény és RG50-es kemény hideghabbal is. Tízféle láb közül lehet választani, melyek alapanyaga: króm, fekete fém vagy fa.

Több száz szövettel, 50-60-féle bőrrel vagy AquaClean magas védelmet biztosító, gyermek- és háziállatbarát szövettel is kérhető. A Verona lábtartós kanapé vendégággyal több méretben és kialakításban is rendelhető, U és L alak, illetve kettes kanapéként is megvásárolható. De mindezek mellett választható vendégággyal és akár ágyneműtartóval is. Remek funkciókkal rendelkező ülőgarnitúra.

A Verona lábtartós kanapé vendégággyal termékhez választható formák és funkcionális elemek:

 • több százféle szövet,
 • választható karfa,
 • választható lábak: fa, króm, fekete fém,
 • ágyazható verzió,
 • ágyneműtartós verzió,
 • „L” alakú sarok,
 • „U” alakú változat,
 • kétüléses kanapé,
 • állítható ülésmélység,
 • választható habok: poliéter, középkemény hideghab, kemény hideghab.

Látogasson el hozzánk és állítsa össze egyedi kanapéját! Próbálja ki az ülőgarnitúra funkciós elemeit! Rengeteg szín- és anyagminta áll vásárlóink rendelkezésére üzletünkben. Kollégáink készségesen segítenek a választásban.

A termékhez remek kiegészítőket is lehet nálunk választani, vagy további termékcsaládok várják, ha másfajta termékeket keres. Jöjjön el és kérje eladónk segítségét a választásban, vagy rendelje meg a terméket üzletünkben! Egyedi ajánlatért írjon vagy hívjon minket!

Látogasson el Instagram és Facebook oldalunkra is!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Mérettáblázat

  Verona Mérettáblázat

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?