Bangkok fatetős szék

Bangkok fatetős szék
Bővíthető étkezőasztal: 135/175 cm x 80 cm

A Bangkok szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben vásárolható meg.

 Spider asztal Larissa székkel Spider asztal Spider asztal Zanzibár székkel Spider asztal Dakota szék

Bangkok  fatetős szék

Az üzletben Bangkok fantázianevű székünk, igen népszerű típus. Ez az egyik legkedvezőbb árú termékünk.

A Bangkok szék paraméterei: ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm. Az asztal kecses formavilágához jól illik a szék lágy vonala, a "fatetős" lezárás ad egyfajta ritmust az egész kompozíciónak. A széket az üzletben megtekinthető textil és bőrminták alapján, illetve akár a vevő által hozott anyaggal is lehet kárpitozni.

Ezt a szék típust lehet bútorszövettel, textilbőrrel, Novalife és bőr anyaggal választani.A szék lábait és a fatetőt bármilyen színűre lehet pácoltatni. Ha Önnek nem bükkfából készült a többi bútora, akkor arra is van lehetőség, hogy másfajta fával átfurnérozzuk a széket. A fa furnérok közül többnyire tölgy vagy diót választanak vevőink. Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a kinézett szék komfortját, vagy megnézze más asztalokkal kombinálva.

  Bangkok székek Bangkok fatetős szék Bangkok fatetős szék Bangkok székek

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

  • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot.
  • Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.