BANGKOK FATETŐS SZÉK SPIDER NAGYOBBÍTHATÓ ASZTAL

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

Üzletünkben, a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben kiállított Bangkok fatetős szék beszédes nevű és nagyon népszerű típus. Talán azért is, mert a Bangkok szék az egyik legkedvezőbb árú termékünk.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Bangkok fatetős szék tulajdonságai

Az üzletünkben is kiállított Bangkok fatetős szék igen beszédes nevet kapott és nagyon népszerű típus. Talán azért is, mert ez a szék az egyik legkedvezőbb árú termékünk.

A Bangkok szék paraméterei: ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm. A Spider asztal kecses formavilágához jól illik a szék lágy vonala, a “fatetős” lezárás pedig ad egyfajta ritmust az egész kompozíciónak. A Bangkok széket az üzletben megtekinthető textil és bőrminták alapján, illetve akár a vevő által hozott anyaggal is lehet kárpitozni.

De ezt a széktípust lehet bútorszövet mellett, textilbőrrel, Novalife és bőr anyaggal is választani. A szék lábait és a fatetőt bármilyen színűre lehet pácoltatni. Ha Önnek nem bükkfából készült a többi bútora, akkor arra is van lehetőség, hogy másfajta fával átfurnérozzuk a széket. A fa furnérok közül többnyire tölgyet vagy diót választanak vevőink, de ez senki elképzelésének ne szabjon határt!

Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a kinézett szék komfortját, vagy megnézze azt más asztalokkal kombinálva.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

 • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot.
 • Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.

 

Válasszon a szék mellé asztalt, szőnyeget is vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Bangkok fatetős szék paraméterei: ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?