DUNA NYITHATÓ ASZTAL BANGKOK SZÉK

A Duna étkezőasztalt és a Bangkok széket a Maxcity lakberendezési bevásárlóközpont földszintjén, a RIO art & design üzletben tekinthetik meg és rendelhetik meg.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Duna nyitható asztal Bangkok szék egy újabb termékpárosítás, mellyel trendi designt vihet otthonába.

A Duna étkezőasztal modern formája jól illeszkedik minden étkezőbe és konyhába.

A Duna étkezőasztalt inkább a kisebb terekbe ajánljuk, mivel ez egy kisebb típusú nyitható asztal. 130 x 80 cm összecsukott állapotban, kinyitva 180 x 80 cm asztalt kapunk. Az asztal anyaga tömörfa és rétegelt bükkfa. A Duna étkezőasztalt különböző színekre pácolva lehet rendelni. Világos dió, sötét és antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín, a leggyakrabban előforduló szín. Lakozása selyemfény. Pácolás nélkül is rendelhető, csak lakkozva, ilyenkor a fa mintázatát nem rejti el semmilyen pác, így az szépen kirajzolódik és nagyon elegáns felületet képez. Vásárlóink nagyon kedvelik és ki is használják cégünk szolgáltatását, hogy az étkezőasztalaink szinte bármilyen egyedi színben is rendelhetőek. Meglévő bútorok, tálalók, székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. A vásárló által hozott páccal is rendelhető az asztal. Több ezer színből lehet választani, amihez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, ahol lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására.

A Duna étkezőasztal méretei

Az étkezőasztal összecsukott állapotban 130 x 80 cm és 78 cm magas. Kinyitott állapotban 180 x 80 cm és 78 cm magas.

Duna nyitható asztal Bangkok szék összhangja

Az étkezőasztalainkhoz többféle széket tudunk ajánlani. A fotón Bangkok favázas szék látható. Kényelmes, nagyon kedvező áru termék. Minden lakásba beilleszthető a stílusa révén. A szék 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm. Többféle kárpitozással rendelhető. Bőrrel, leather lookkal, lemoshatő textilbőrrel és szövettel. Amennyiben a vásárlónak egyedi szövet igénye van vagy már megvásárolt kárpittal rendelkezik, akkor azzal is el tudjuk készíteni a széket. A lábak színe is tetszőlegesen választható ugyanúgy, mint az asztal színe is. Ez lehetőséget teremt arra, hogy egy légterű nappali-étkező részekbe szép összhangot teremtsünk.

Hogyan rendelhető meg a Duna nyitható asztal Bangkok szék?

 • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot, vagy hívja üzletünket.
 • Rendeljen az üzletünkben vagy e-mailen keresztül.

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az étkezőasztal összecsukott állapotban 130 x 80 cm és 78 cm magas. Kinyitott állapotban 180 x 80 cm és 78 cm magas.

A szék 46 cm széles és 60 cm mély ülőfelülettel rendelkezik. A háttámla magassága 102 cm, az ülésmagassága 46 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?