Hool asztal, Mauri szék

Hool asztal, Mauri szék
Hool asztal: 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm, de egyedi méretben is rendelhető.
Mauri szék: 43 x 102 x 64 cm (szélesség x magasság x mélység)
Fehér színben vagy diófa furnérral a termék feláras.

A Hool étkezőasztal cégünk egyedi terméke, mely a Maxcity lakberendezési bevásárlóközpont földszintjén, a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető.

A Hool étkezőasztal  fix és nyitható változatban rendelhető.

Az étkezőasztal tulajdonságai.

 Az asztal fafurnéros anyagból készül. Leggyakrabban a bükk és a tölgy fa furnért választják vevőink, de némi felár ellenében dió fafurnéros anyag is választható. A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre lehet pácolni. A legkeresettebb színek a barna árnyalatai, ezen belül is a világos, sötét és antik dió, illetve ezek mellett a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt. Általában a dió fafurnérnál választják ezt a vevők és ilyen esteben csak egy selyem fényű lakkozást kapnak a felületek. Több különleges opciót is biztosítunk ahhoz, hogy szinte mindenki egyedi étkezőasztalt vásárolhasson üzletünkbe. Szinte bármilyen egyedi színben is választható.  Egyedileg hozott pácokkal is szívesen elkészítjük a kiválasztott asztalt. Ehhez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására. Cégünk lehetőség biztosít, hogy egy speciális módszert alkalmazva, hogy már meleglévő bútorok, székek színéhez igazítsuk a kiválasztott asztal színét. Így tehetjük teljessé az összhangot az új és a régi bútorok között.

Az étkezőasztal méretei

A Hool étkezőasztal lábait 10x10 cm méretben készítjük, melyhez igazodik a 10 cm vastag asztallap. Ez standard méret, de 8x8 cm lábakkal is rendelhetőek a kisebb méretben készülő asztalok. Ennél keskenyebb lábakat a stabilitás miatt nem készítünk. Az étező asztal standard, egyben legkeresettebb méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm. Az asztal magassága 78 cm. Ezektől eltérő méretekben is készülhet az étkezőasztal. Az egyedi méretű asztalra minden esetben külön árkalkuláció készül és külön megvizsgáljuk a stabilitását is. Ezt az étkezőasztalt nagyobbítható, vagy másként nyitható változatban is lehet rendelni. Ez több méretben lehetséges. Például a 140cm 6 személyes asztalból 180cm 8 személyes asztalt tudunk kialakítani ha a nyitható változatot választjuk. A betétlap nagysága leggyakrabban 40-50 cm, ami azt jelenti hogy az összecsukott asztalt ennyivel tudjuk megnagyobbítani.

Design összhangja a lakásban

A Hool étkezőasztal nem csak étkezőasztalként került bevezetésre, hanem egy asztal csalág egyik tagjaként. Ugyanezzel a designnal készítünk még dohányzóasztalt, konzolasztalt és telefonasztalt. Az asztalhoz illő formájú tálalószekrényt is lehet rendelni. Természetesen ezekre is vonatkozik a teljes egyediség lehetősége. részekbe szép, egységes összhangot lehet teremteni. A Hool étkezőasztal letisztult formájú, ezért szinte minden lakásba betervezhető.

Asztal és szék összhangja

Mauri szék tulajdonságai

A Hool asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző fa színekkel és különböző kárpitozással. Választható leather look, szövet, Novalife és bőr a borítás. A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztaléhoz tudjuk igazítani. Egyedi színű asztalhoz is tudjuk igazítani a székek színét. Fémvázas széket is tudunk ajánlani ehhez asz étkezőasztalhoz is. A fotón a Mauri szék látható, wenge fa részekkel és fehér bőr kárpitozással. A Mauri szék ülésmagassága 49 cm. A szélessége 43 cm, a mélysége 64cm a magassága 102cm. Bükk favázas szék. Felár ellenében tölgy és dió lábakkal is rendelhető.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék ?

  1. Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
  2. Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot.
  3. Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.
Átlag: 4 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.