HOOL ASZTAL ÉS MAURI SZÉK

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Hool étkezőasztal cégünk egyedi terméke, mely a Maxcity lakberendezési bevásárlóközpont földszintjén, a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Hool asztal és Mauri szék kedvelt párosítás ügyfeleink körében.

Az étkezőasztal tulajdonságai

A Hool asztal fix és nyitható változatban is rendelhető termék. Az asztal fafurnéros anyagból készül. Leggyakrabban a bükk és a tölgy fafurnért választják vevőink, de némi felár ellenében dió fafurnéros anyag is választható. A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre lehet pácolni. A legkeresettebb színek a barna árnyalatai, ezen belül is a világos, sötét és antik dió, illetve ezek mellett a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt. Általában a dió fafurnérnál választják ezt a vevők és ilyen esetben csak egy selyemfényű lakkozást kapnak a felületek. Több különleges opciót is biztosítunk ahhoz, hogy szinte mindenki egyedi étkezőasztalt vásárolhasson üzletünkbe. Szinte bármilyen egyedi színben is választható.  Egyedileg hozott pácokkal is szívesen elkészítjük a kiválasztott asztalt. Ehhez készséggel ajánlunk pácokkal foglakozó cégeket, lehetőségük van a vállalkozó szellemű vásárlóknak a teljesen egyedi szín kiválasztására. Cégünk lehetőség biztosít, hogy egy speciális módszert alkalmazva, hogy már meglévő bútorok, székek színéhez igazítsuk a kiválasztott asztal színét. Így tehetjük teljessé az összhangot az új és a régi bútorok között.

A Mauri szék tulajdonságai

A Hool asztal és Mauri szék párosa tökéletes egységet alkot. Az asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző fa színekkel és különböző kárpitozással. Választható leather look, szövet, Novalife és a bőr borítás. A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztaléhoz tudjuk igazítani. Egyedi színű asztalhoz is tudjuk igazítani a székek színét. Fémvázas széket is tudunk ajánlani ehhez asz étkezőasztalhoz is. A fotón a Mauri szék látható, wenge fa részekkel és fehér bőr kárpitozással. A Mauri szék ülésmagassága 49 cm. A szélessége 43 cm, a mélysége 64 cm a magassága 102 cm. Bükk favázas szék. Felár ellenében tölgy és dió lábakkal is rendelhető.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék ?

 • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot.
 • Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Hool étkezőasztal lábait 10 x 10 cm méretben készítjük, melyhez igazodik a 10 cm vastag asztallap. Ez standard méret, de 8 x 8 cm lábakkal is rendelhetőek a kisebb méretben készülő asztalok. Ennél keskenyebb lábakat a stabilitás miatt nem készítünk. Az étkező asztal standard, egyben legkeresettebb méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm. Az asztal magassága 78 cm. Ezektől eltérő méretekben is készülhet az étkezőasztal. Az egyedi méretű asztalra minden esetben külön árkalkuláció készül és külön megvizsgáljuk a stabilitását is. Ezt az étkezőasztalt nagyobbítható, vagy másként nyitható változatban is lehet rendelni. Ez több méretben lehetséges. Például a 140 cm 6 személyes asztalból 180 cm 8 személyes asztalt tudunk kialakítani ha a nyitható változatot választjuk. A betétlap nagysága leggyakrabban 40-50 cm, ami azt jelenti hogy az összecsukott asztalt ennyivel tudjuk megnagyobbítani.

A Mauri szék ülésmagassága 49 cm. A szélessége 43 cm, a mélysége 64 cm a magassága 102 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?