HOOL ASZTAL MILANO SZÉK

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Hool asztal Milano szék párosa jól mutat az étkezőkben. A termékek a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthetők és megrendelhetők.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A HOOL ASZTAL MILANO SZÉK találkozása igazi étkező és ebédlő hangulatot teremt.

A Hool étkezőasztal tulajdonságai

A Hool étkezőasztal egy masszív és letisztult vonalú modellünk. A tradicionális forma lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét, illenek hozzá mind a fémvázas, mind a faszerkezetes székeink. Anyaga eredeti fafurnér. Leggyakrabban használt változat ezek közül a bükk és a tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is választható a termék. A populárisabb pácszíneken kívül – világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea – akár hozott, egyedi páccal is dolgozunk. Így a már meglévő bútorok színéhez is tudjuk igazítani a újonnan vásárolni kívánt asztal színét (ez vonatkozik a székek és más egyedi szobaberendezéseinkre is). A termék végül egy diszkrét, selyemfényű lakkozást kap, ami még jobban kiemeli az adott színt.

A Hool asztal cégünk egyedi terméke, a Rio art & design üzletünkben kapható, ezért a standard méreteken kívül egyedi, kért méret alapján is legyártható. Ugyanezzel a formával például dohányzóasztal, vagy konzol asztal is rendelhető. Az alapméretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm és 200 x 100 cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re. Mivel az étkezőasztalt nagyobbítható formában is lehet rendelni, ha vendégeink érkeznek akkor az asztal méretét 45-60 cm-vel is meg tudjuk nagyobbítani. Az üzletben kiállított Hool asztalhoz jól illik a Milano fantázianevű székünk amely elegáns formája miatt egy népszerű modellünk.

A Hool asztal Milano szék párosa jól mutat az étkezőkben

A Milano szék ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm. Az asztal kemény formavilágát jól ellensúlyozza a szék lágy vonala, érdekes megoldás a lábak méretével való “játszadozás”, ez ad egyfajta ritmust a megjelenésnek. A szék kárpitozását az üzletben megtekinthető minták alapján választható, többféle anyagból, szövet, textilbőr, Novalife, Nanova, bőr. A vásárló által hozott anyaggal is meg lehet oldani a szék kárpitozását. Az általunk forgalmazott ADA és Tom Tailor ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is. A szék lábait bármilyen színűre lehet pácoltatni, és a fa furnért is ki lehet választani. Érdemes eljönni törökbálinti üzletünkbe, hogy személyesen tesztelhesse a kinézett szék komfortját, vagy megnézze más asztalokkal kombinálva.

Hogyan rendelhető meg a szék és az asztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Egyedi színre és kárpitozásra, kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Hool asztal cégünk egyedi terméke, a Rio art & design üzletünkben kapható, ezért a standard méreteken kívül egyedi, kért méret alapján is legyártható. Ugyanezzel a formával például dohányzóasztal, vagy konzol asztal is rendelhető. Az alapméretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm és 180 x 90 cm és 200 x 100 cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re.

A Milano szék ülésmagassága 49 cm, az ülőfelület szélessége 43 cm, mélysége 64 cm, magassága 102 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?