Hool étkezőasztal Bangkok székekkel

Hool étkezőasztal Bangkok székekkel
Az étkezőasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.

Hool étkezőasztal és Bangkok szék,

cégünk egyedi terméke.

A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.A Hool étkezőasztal anyaga

A Hool étkezőasztal egyedi tervezés alapján készülő termék, ezért más üzletben nem megvásárolható. Az aszta fafurnéros anyagból készül. A leggyakrabban használt anyag ezek közül a bükk és tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is választható. A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre lehet pácolni. A legkeresettebb színek a világos dió, sötét dió, az antik dió, a cseresznye, a wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt. A dió fafurnéros asztalt leggyakrabban így választják vásárlóink, csak selyem fényű lakkozással.

Üzletünk szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Már meglévő bútorok székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. Más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal, vagyis bármely hozott páccal is rendelhető. Ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak vállalkozó szellemű vásárlóink.

 Hool étkezőasztal viva 100 székekkelAz étkezőasztal főbb  méretei

A Hool étkezőasztal lábai 10 x 10 cm vastagságúak, melyhez igazodik a 10 cm vastag asztallap. Ez standard méret, de 8 x 8 cm lábakkal is rendelhetők a kisebb méretben készülő asztalok. Az étezőasztal standard, legkeresettebb méretei a következők: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm. Az asztal magassága 78 cm. De, ezektől eltérő méretekben is készülhet az étkezőasztal. Az egyedi méretű asztalra minden esetben adunk árat és a stabilitását is ellenőrizzük.A design összhangja a lakásban

A Hool étkezőasztal nemcsak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzolasztal, telefonasztal formában is készül. Hozzáillő formájú tálaló szekrényt is lehet rendelni. Az egylégterű nappali-étkező részekbe így szép összhangot lehet teremteni. A Hool étkezőasztal letisztult formájú, ezért szinte minden lakásba betervezhető.Hogyan rendelhető meg az asztal?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!


Az asztalhoz választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.3 (6 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.