Stockholm szék

Stockholm szék
Bővíthető étkezőasztal: 135/175 cm x 80 cm

A Stockholm szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthető, kipróbálható termék.

Stockholm szék tulajdonságai,

 A Stockholm különlegessége a kagyló formájú háttámla, ami nagyon kényelmes, és kecses is egyben. A fotón látható Stockholm szék világos, mosható Nanova kárpitozással látható, ezt a szövetet kisgyermekes családok különösen praktikusnak találják, hiszen könnyen tisztíthatóak . A szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 44 cm, mélysége 61 cm, támlával együtt magassága 95 cm, vázszerkezete tömör bükkfa, de kérhető rozsdamentes acéllábakkal is. Természetes más szövettel, bőrrel is rendelhető, üzletünkben kényelmesen átlapozhatja a mintákat - akár magán a széken ülve is.

Hogyan rendelhető meg a termék?

  1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
  2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
  3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.