Velence karszék, Hool asztal

Velence karszék, Hool asztal

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető, a Hool asztal és a Velence szék.

A Hool étkezőasztal tulajdonságai

Letisztult vonalú modellünk, a hagyományos formák kedvelőinek ajánljuk. Határozott, egyszerű formája révén szinte minden enteriőrbe beilleszthető. Jól passzolnak hozzá mind fémvázas, mind a faszerkezetes székeink. Mivel ez az asztal is - több más bútorral egyetemben - cégünk egyedi terméke, így a standard méreteken kívül akár a vevő által elképzelt méretben is legyártható.

A legkeresettebb "alap" méretek: : 120x 80cm, 140x90cm, 160x90cm és 180x90cm és 200x100cm, magassága 78 cm. A 10 x 10 cm-es lábakhoz igazodik a 10 cm vastagságú asztallap, de ez is redukálható akár 8 x 8 cm-re. Ez az a modellünk, amiből kérhet akár szettet is, hiszen nemcsak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzolasztal méretben is rendelhető.

Anyaga fa, eredeti fa furnér és rétegelt lemez kombinációja, leggyakrabban használt anyag ezek közül a bükk és tölgy fa furnér, de felár ellenében dió fa furnéros anyagból is választható. Üzletünkben megnézheti az adott pácszín mintákat, de akár hozott páccal is dolgozunk, vagy már meglévő bútorok színéhez is tudjuk igazítani a rendelt asztal színét. Trend-színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea. Az asztal selyemfényű lakkozása, elegáns, tompán fénylő felületetű.

A Hool étkezőasztal és a Velnece karszék egysége

Az üzletben kiállított Hool asztalhoz Velence karszékeket ajánlunk, amint a képen is látható, tökéletes egységet alkot a két bútortípus. A Velence karszék fekete bőrborítása és az asztal sötét színe tekintélyt parancsoló, mégis otthonos variáció. Más kárpitozással is kérhető, pl. más színű bőr, bőrhatású textil, Nanova, Novalife lemosható anyaggal, vagy hagyományos szövet.

Ez a karszék egy igen kényelmes modellünk, ülésmagassága 47 cm, karfamagasság 64 cm, az ülőfelület szélessége59, mélysége 61 cm. Rozsdamentes fémlábakkal is kérhető, így akár irodai funkciót is betölthet, ezt a változatát is megtekintheti a weboldalon.

Hogyan rendelhető meg a szék?

  1. Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  2. Egyedi színre és kárpitozásra, kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
  3. Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.