TONI SZÉK ÉS HOOL DIÓ ASZTAL

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Toni szék és a Hool dió asztal egyedi termék, mely kizárólag az üzletünkben rendelhető. A RIO Art & Design üzletet a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten találhatják meg.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Hool étkezőasztal – egy asztalcsalád modern tagja

A Hool étkezőasztal is, mint minden fabútorunk, egyedi terveink alapján készült. Olyan étkezőasztalt akartunk készíteni, ami magán hordozza a minimál design jegyeit, különleges megjelenésű de mégis sok otthonban be lehessen illeszteni a már meglévő környezetbe, vagy új étkezők esetén e köré lehessen a többi bútort választani. A Toni szék és Hool dió asztal a sötétebb színeket kedvelők számára is jó választás az elegancia jegyében. Hiszen a szék világos kárpitozása tökéletes összhangot teremt.

Karakteres megjelenés, határozott vonalvezetés jellemzi az étkezőasztalt. Egyszerűsége teszi elegánssá. Anyagának fafurnéros kivitelt javaslunk, mely lehet tölgy, bükk, dió, cseresznye és juhar is. De elkészíthető laminált anyagból is.

Egyedileg megválasztható a színe, mellyel lehetőséget biztosítunk, hogy a már meglévő bútorokhoz hasonlítson. Természetesen lehetőség van csak lakkozni is a natúr fafelületet. A Hool étkezőasztal egy „asztalcsalád” része. Dohányzóasztal, íróasztal, éjjeli szekrény, telefonasztal és tálaló is készül belőle. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogyha a forma megtetszik, akkor mindenhol ezzel a kedvenc bútorunkkal tudjuk berendezni a lakásunkat.

Toni szék

Egy igazán szép formájú, kényelmes ülőkomforttal rendelkező szék. Tölgy vagy bükk fából készül a váza, melyre egy igazán komfortos ülőfelület került kialakításra. Mind a faszíneket, mind a kárpitot egyedileg lehet megrendelni, kiválasztani. A standard választékban van szövet, textilbőr, Nonova lemosható anyag és bőr. Lehetőség van arra is, hogy a vásárló saját maga vásárolt kárpitjával vonjuk be a székeket. Ezekkel a variációkkal szinte korlátlan lehetőségünk van arra, hogy teljesen egyedi széket „állítsunk össze” és arra is, hogy a már meglévő bútorainkhoz teljes mértékben hozzáigazítsuk a designt, a színeket. A szék adatai: mérete: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm.

Üzletünkben, Törökbálinton, a MaxCity üzletházban, a Rio Design földszinti üzletében megtekinthetik mind a két bútort.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

 • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
 • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
 • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Az asztalt leggyakrabban a 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm-es méretekben gyártjuk 78 cm-es magassággal, de mivel egyedi méreteben is rendelhető, így ettől bármilyen mértékben el lehet térni.

A szék adatai: mérete: 46 cm széles, 63 cm mély és 103 cm magas. Az ülésmagassága 51 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?