Power üveglapos dohányzóasztal

Power üveglapos dohányzóasztal
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

A Power üveglapos dohányzóasztal egyedi tervezésű termékünk.

MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben a földszinten vásárolható meg.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.A Power üveglapos dohányzóasztal termékjellemzői

A Power dohányzóasztal egyedi asztal, melynek az üveglap könnyed megjelenést ad. Különösen javasoljuk, ha szeretnék, hogy szőnyegből vagy padlóból minél nagyobb felület látszódjon. De kisebb terekbe is tökéletes választás, mert átláthatósága miatt nem csökkenti a térérzetet.

Egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkező asztalt is ajánlani, ugyanebből az asztalcsaládból, míg az ADA modern formájú ülőgarnitúrák mellé az üzletünkben kicsi lerakó asztal is ki van állítva a Power családból.

Lábai 10 x 10 cm vastagságúak, ehhez igazodik az asztal káva szerkezete is. Az asztal lapja lehet víztiszta, vagy savmart üveg. A lap mérete alapváltozatban 90 x 90 cm, de ettől eltérő méreteket is meg tudunk valósítani. Az asztal magassága a leggyakrabban választott 30 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani, ha az ülőgarnitúra úgy kívánja. A fából készült részek bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagból készülnek. Utóbbi feláras kivitel.

A részek többféle páccal színezhetők. Általában, a képen is látható, sötét dió színben választják vásárlóink. De a színek választékában nincs határ, sokféle egyéb szín közül is lehet választani: wenge, világos dió, cseresznye, mahagóni vagy akár natúr kivitel. A dohányzóasztal az egyedi méretek mellett, egyedi színben is rendelhető, így a már meglévő bútorokhoz lehet igazítani a pác színét, amivel még jobban megteremthető az egységesség a lakáson belül.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz a termékcsalád többi tagja közül, vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.