Uránusz 4 részes dohányzóasztal festett üveggel

Uránusz 4 részes dohányzóasztal festett üveggel
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Uránusz 4 részes dohányzóasztal, átlósan festett üveggel - üzletünk egyedi terméke.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben a földszinten vásárolható meg.


Az Uránusz 4 részes dohányzóasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.Az Uránusz 4 részes, átlósan festett dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz dohányzóasztal a Rio art & design üzlet egyedi terméke, mely más üzletben nem kapható. Anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér, illetve dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető, ezek között azonban van feláras is.

Az anyagokat különböző színekre pácolhatjuk, így megmarad a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal mégis sokféle színű lehet a pácolástól függően. A legkedveltebb színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín. Natúr kivitelben, pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, akárcsak az összes többi fából készült bútorunkat. Pácolás nélküli esetben a fa természetes színe jobban érvényesül a lakkozás alatt.

Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal, így akár a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a megvásárolni kívánt dohányzóasztal színét. Az üzletünkben kapható ADA ülőgarnitúrák színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztalt, így szép összhangot teremthetünk az ülőgarnitúra és az előtte álló dohányzóasztal között.

Az asztal mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm, ami a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz jól passzol. Egyedi méretben is készülhet az asztal, erre előzetesen árat adunk.

A dohányzóasztal különlegessége a festett, üveges betét. A festett üveg színe is sokféle lehet, így az üveg és a fa felület kombinációja teszi igazán különlegessé a dohányzóasztalt.

További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.