Uránusz dohányzóasztal egy rész tárolóval

146 300 Ft

Az Uránusz  dohányzóasztal egyedi termékünk, más üzletben nem kapható. Anyaga többféle lehet,  tölgy vagy bükk fafurnér, felár ellenében dió  furnéros anyagból is rendelhető. Ezeket az anyagokat különböző színekre  pácolhatjuk, tehát megmarad  a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal sokféle színárnyalatú lehet.

Mérete jól illik a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre  előzetesen árat adunk. A dohányzóasztal különlegessége az üveges tároló. Melyben cserélhetjük a dísztő elemeket,  kavicsokat, kagylót, például az évszakoknak megfelelően.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Uránusz dohányzóasztal egy rész tárolóval az Uránusz 4 részes  dohányzóasztal egyik fajtája. Az egy részes tárolóval  rendelkező asztal egyedi termékünk egyike, mely kizárólag nálunk rendelhető. A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben a földszinten vásárolható meg.

Az Uránusz dohányzóasztal egy rész tárolóval  anyaga és mérete

Anyaga többféle lehet,  tölgy vagy bükk fafurnér. Felár ellenében dió  furnéros anyagból is rendelhető. Különböző színekre  pácolhatjuk, így megmarad  a fa természetes és egyedi mintázata és az asztal sokféle színárnyalatot vehet fel.

A leggyakrabban világos dió, sötét dió, amerikai dió, fehér, antik fehér, fekete, antik dió, cseresznye, wenge és a tea  színre, kérik a vevőink a pácolást. Natúran, pácolás nélkül is lehet rendelni ezt az asztalt és az összes többi fabútorunkat is. A pácolás nélküli esetben a fa természetes színe jobban érvényesül a lakkozás alatt. Egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal. Így a színek száma szinte végtelen. A színek kiválasztásában, segítünk. Korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét. Abban az esetben ha üzletünkben kapható ADA ülőgarnitúrát vásárolnak, akkor az ülőgarnitúra lábainak vagy a kárpitnak a színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét. Ezzel tökéletes összhangot teremthetünk az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal között.

Az asztal mérete 80 x 80 cm magassága 30 cm. Ez a méret jól illik a 35-50 cm ülésmagasságú ADA Trendline és ADA Prémium és egyéb ülőgarnitúrákhoz. Egyedi méretben is készülhet az asztal, melyre  előzetesen árat adunk. A dohányzóasztal  egy része tárolóval rendelkezik. A dohányzóasztal különlegessége ez a tároló. Ebben cserélhetjük a dísztő elemeket,  kavicsokat, kagylót, például az évszakoknak megfelelően.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

 

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

További információk

Méretek 80 × 80 × 30 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?